Mouse kaymıyor donuyor kulaklığımla çakışıyor olabilirmi

ranso

80+
Reaksiyon skoru
1
mouse kaymıyor donuyor kulaklığımla çakışıyor olabilirmi
ajazz aj159p mc mouse
havit gamenote fuxı h7 kulaklık aldım kullanmaya basladıgımdan berı mouse a bıseyler olmaya basladı bikac ayar değiştirmiştim onlarla ilgili olabilirmi hangi ayarlar onuda çok hatırlamıyorum ama denetim masasından aygıt yonetıcısınden falandı kulalklık calısmaya baslayınca mouse gıtmıyor ekranda donuyo sankı dpı 25000 yapmış gibi

Bir ürünü devredışı bırakıp test ederek anlayabilirsiniz. Havit'in kulaklıklarda kullandığı alıcılar çok dandik oluyor. Parazit yapma ihtimali var.

Mesela bende Scyrox v8 farenin alıcısını takınca, odadaki ağ bağlantılarını çok engelliyor. İnternet atıyorum 10 Mbps ise 3 Mbps düşüyor.

Razer Atheris mouse dahi alıcıyı kasa arkasına takınca çekmiyor. Sizin mouse muhtemelen daha kalitesiz. O yüzden usb uzatma kablosuyla elinizin maksimum 30cm uzağına yakınlaştırmanız gerekir.

Razer Atheris mouse dahi alıcıyı kasa arkasına takınca çekmiyor. Sizin mouse muhtemelen daha kalitesiz. O yüzden usb uzatma kablosuyla elinizin maksimum 30cm uzağına yakınlaştırmanız gerekir.
eskiden cekıyordu sımdı kulaklık alınca basladı sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir ürünü devredışı bırakıp test ederek anlayabilirsiniz. Havit'in kulaklıklarda kullandığı alıcılar çok dandik oluyor. Parazit yapma ihtimali var.

Mesela bende Scyrox v8 farenin alıcısını takınca, odadaki ağ bağlantılarını çok engelliyor. İnternet atıyorum 10 Mbps ise 3 Mbps düşüyor.
test ettım onun yuzunden napmalıyım sızce

• Beğen
Reaksiyonlar: Bime
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,033
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey