stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,582
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi de date deyim kahve içiyoz yarına kaldı yarın okurumkardom lol bitmeden okuma lol daha önemli
Şimdi de date deyim kahve içiyoz yarına kaldı yarın okurumkardom lol bitmeden okuma lol daha önemli
date falan boş işler derdim ama karşında ki de lol oynuyorsa devamke kardoŞimdi de date deyim kahve içiyoz yarına kaldı yarın okurum
adc oynuyor ben de sup alıyom beraber feedliyoz best duodate falan boş işler derdim ama karşında ki de lol oynuyorsa devamke kardo
Başlıkta zaten benzediğini belirttim panteizme yer vererek ki farklı noktaları da mevcutspinoza hoca bu cok da yeni bisey gibi degil ulus baker getirmisti bunu tr'ye
Evrenin kendisini reddetmek kendi kendini reddetmektir broooHoşgeldin hediyesi:
ateist olarak senin metafiziksel yapınıda, tanrını da reddediyroum, inanmıyorum![]()
kardo biz solo+jung giriyoruz bi satıyoz görmen lazım 1 kere değil bota mide gang atmışlığım yok kardo sadece soloya gidiom belli yerden sonra kaybederken sadece solo kuleleri tam geri kalanlar düşmüş oluyor kardo. birde bazen bilerek baron çaldırıyom karşı tarafa tadından yenmiyor deneyin.adc oynuyor ben de sup alıyom beraber feedliyoz best duo
Sen kesin benim deney yaptığım maçlara denk geldinkardo biz solo+jung giriyoruz bi satıyoz görmen lazım 1 kere değil bota mide gang atmışlığım yok kardo sadece soloya gidiom belli yerden sonra kaybederken sadece solo kuleleri tam geri kalanlar düşmüş oluyor kardo. birde bazen bilerek baron çaldırıyom karşı tarafa tadından yenmiyor deneyin.
illa gelmişimdir kardom genelde ağır küfür yiyen biriyim ben supa kayle-ryze falan alıyorum bi kuduruyolar görmen lazım kardoSen kesin benim deney yaptığım maçlara denk geldin
Merhabalar, bugün sizlere LoL isimli oyundaki TR sunucusunda kendi çapımda yaptığım deneyden bahsedeceğim. Deneyimiz yapması kolay ancak uzun süren ve küfür yeme olasılığımızın çok yüksek olduğu bir deney.
Olayımız çok basit: Oyunculara yapması çok kolay ve basit bazı istek/görev vereceğim ve verecekleri cevaba göre bir zeka skalası yapacağım. 40 Oyundaki 160 farklı takım arkadaşımın verdiği cevaplara göre bu deneyi sizlere sunuyorum.
İstek 1: Ejdere totem at. (Alınan farklı cevap sayısı 3)
Cevap 1: Küfür (%60)
Cevap 2: Tamam atıyorum (%30)
Cevap 3: Kendin at (%10)
(10 kişiden 3 kişi...
- stereohearts
- Cevaplar: 73
- Forum: Online Oyunlar
Onu reddedeli çok oluyor hocam..........................Evrenin kendisini reddetmek kendi kendini reddetmektir brooo
......... agaaaaOnu reddedeli çok oluyor hocam..........................