dosyalari dogruladinmiyeni oyun başlata tıkladığım anda oyundan atıyor grafik sürücülerimin hepsi güncel sistemimde oyunu kaldırır düzeyde
evetdosyalari dogruladinmi
Oyunun ayarlardan dx 11 dx12 ayarlama varsa girmeden önce ikisinide dene. Birde arkada discord vs çalışıyorsa kapat dene
hocam sil yukle yapıyorum şuan discordla bir alakası yok sanırsam denedim çünküOyunun ayarlardan dx 11 dx12 ayarlama varsa girmeden önce ikisinide dene. Birde arkada discord vs çalışıyorsa kapat dene
yok hocam denedim olmadı dediğinizin hiçbiriOyunun ayarlardan dx 11 dx12 ayarlama varsa girmeden önce ikisinide dene. Birde arkada discord vs çalışıyorsa kapat dene
ilk gunu daha oyunun boyle hatalar buglar normal silip yukleyin en kotu 1 2 gune duzeltirleryok hocam denedim olmadı dediğinizin hiçbiri
hocam aynı hatayı bende alıyorum halen çözemedim siz çözebildiniz miyeni oyun başlata tıkladığım anda oyundan atıyor grafik sürücülerimin hepsi güncel sistemimde oyunu kaldırır düzeyde
hocam sorunun kendısını buldum gıbı ancak sorunu cozemedım loglar burda sürücülerle alakalı sanırsam bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırımHocam bi cozum bulabildiniz mi ben de aynini yasiyorum
3050 laptop ise açmazhocam sorunun kendısını buldum gıbı ancak sorunu cozemedım loglar burda sürücülerle alakalı sanırsam bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırımAlıntıyı görüntüle
3050 8gb laptop degil3050 laptop ise açmaz