Yardım RTX 3060 Performans Sorunları

Konudan bağımsız oyunu almayı düşünüyorum memnun musun ?
Oyun güzel bence. İlk oyuna kıyasla çatışmaların keyfi kat kat artmış. SJW muhabbetinden triggerlanıp ölmüyorsan al oyna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı büyük ihtimal yer yer darboğaza giriyor. Sizinle aynı setup'a baktığım bir video'da sizinle aynı değerleri ve aynı sorunları yaşıyor. Aşağıdaki videodan bakabilirsiniz.

Oyun, post-apokaliptik bir evrende geçen, baba-kız ilişkisini de içine alan aksiyon ve macera dolu harika bir hikâyeye sahip. Kesinlikle oynanmasını tavsiye ettiğim ve top 5 listemde yer alan yegâne oyunlardan biridir.
Hocam şunu fark ettim: Bu videodaki pc de tek kanal. Benimki de tek kanal. İzlediğim düzgün performans alınan videolardaki pc speclerine baktığımda çift kanal olduklarını görüyorum. Acaba ramden darboğazım olabilir mi? Çünkü ekran kartı ve işlemcide darboğaz sorunu görünmüyor

Steam indirimlerinde şuana kadar daha hiç istediğim fiyatları göremedim dolar baremli olunca fiyatlar yine yüksek kalıyor.
Ben Epic Games'den %60 indirimle aldım geçen hafta hocam. 1. Oyun da %40 indirime girmişti

İkisi Toplam 1000 tl kadar tuttu

Oyun güzel bence. İlk oyuna kıyasla çatışmaların keyfi kat kat artmış. SJW muhabbetinden triggerlanıp ölmüyorsan al oyna

Hocam şunu fark ettim: Bu videodaki pc de tek kanal. Benimki de tek kanal. İzlediğim düzgün performans alınan videolardaki pc speclerine baktığımda çift kanal olduklarını görüyorum. Acaba ramden darboğazım olabilir mi? Çünkü ekran kartı ve işlemcide darboğaz sorunu görünmüyor

Ben Epic Games'den %60 indirimle aldım geçen hafta hocam. 1. Oyun da %40 indirime girmişti

İkisi Toplam 1000 tl kadar tuttu

Çift kanal performansı etkileyebilir ama kartı 3060 Ti ile karşılaştırırsanız bu performans farkı doğal. Nitekim Abdullah’ın videosunda da R5 7600 yer yer darboğaz yaşıyor. Biraz da oyunun optimizasyonundan kaynaklanıyor diyebiliriz.

O zaman şimdilik lossless scaling ile idare edeceğim. Bir test edeyim dedim ultra ayarlarda sorunsuz 60fps üstü oynayabiliyorum 2x'de. Merak ettiğim oyun ayarlarından dlss quality yapıp üstüne lossless scalingi fsr ve frame gen ile açsam görüntüm bozulur mu??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri