Valorant hilelerin artması

Reaksiyon skoru
55
Son 1 2 hafta içinde her Rank maçında şüpheleniyorum hesabım yüce 2 bayadır da bu eloda oynuyorum önceden gayet rahat bir şekilde oynayabildigim bu eloda son haftalarda defalarca hileyle karşılaşmış gibi hissediyorum replay sistemi gelmesiyle de son 10 maçta 2 kişiyi banlattım banlanmayan da bir o kadar oyuncu vardır gibi geliyor bunun sebebi ne son zamanlarda mi hile arttı ben mi öyle düşündüğüm için öyle hissediyorum fikirlerinizi merak ettim

Son 1 2 hafta içinde her Rank maçında şüpheleniyorum hesabım yüce 2 bayadır da bu eloda oynuyorum önceden gayet rahat bir şekilde oynayabildigim bu eloda son haftalarda defalarca hileyle karşılaşmış gibi hissediyorum replay sistemi gelmesiyle de son 10 maçta 2 kişiyi banlattım banlanmayan da bir o kadar oyuncu vardır gibi geliyor bunun sebebi ne son zamanlarda mi hile arttı ben mi öyle düşündüğüm için öyle hissediyorum fikirlerinizi merak ettim
aynı şekil bende

valoront hep hile doluydu csye çamur attılar
cs çamur atılmayacak oyun değil ki bizzat ben hile kullanıyorum banlayamıyor adamlar hilenin geliştiricileri trusted mode diye bişey yapmış sen onu açıcan overwatchta seni izleyen müfettiş siyah ekran görüyormuş sanırım satın aldığım yerin forumunda öyle yazmıştı ruslar

Valla 20 sene boyunca rek oyunlar oynadım şu kadar söyleyeyim, piyasada hile olmayan rek oyun yok. Özellikle VALO'da sevgilisini etkilemeye çalışan çoğu jett main hile, sadece oyunu anlamayan adama anlatamıyorsun. En az CS'nin yarısı kadar hile vardır VALO'da sana katılıyorum.

Yani şöyle oyunda hile olmadığı ve vanguardın çok sağlam çalıştığı gibi bir algı olduğu için ve ayrıca oyunun mekaniklerinin dahi tutarlı olmadığından dolayı her şeyi çok doğru yapıp yine karşılığını alamayabiliyorsun zaten oyuna bu denli mental oyunu denmezinin bir sebebi de mekaniklerinin saçma olması oyunu bu şekilde kabul edip oynamak gerekiyor ama ben 15 defa ölüp bunun 5i smok içi 5i koşarak ya da prefire olunca ortada bir rekabet kalmıyor üstüne üstlük bunları yaşadıktan sonra takımından gelen toxiclik ve flameler cabası forumdan da benzer görüşler almak şaşırtmadı açıkçası

Bu tarz oyunlarda hile olması, hilelerin çoğalması çok doğal. Atıyorum adam CS2'de hile açıyor ve oynadığı hesap banlanıyor. Eeeee adam ne yapıyor? Gidiyor yeni bir hesap alıyor, oyunu alıyor ve tekrardan oynamaya devam ediyor. Burada bu olay kime yarıyor? Steam'e... Her platformda aynı bu durum, değişmeyecek de...

Hile neredeyse her rankta denk geliyor artık çözüm bulması gerek riotun

Hile neredeyse her rankta denk geliyor artık çözüm bulması gerek riotun
riot ve çözüm mü ? ikisini aynı cümlede kullanma hocam ancak ayıcıklı skin getirsinler yada bir birini tekrarlayan skinler

riot ve çözüm mü ? ikisini aynı cümlede kullanma hocam ancak ayıcıklı skin getirsinler yada bir birini tekrarlayan skinler
Buradan beri oynuyorum lol ise tr ye geldiğinden beri artık ilgimi kaybetme derecesine geldim ne bir adam akıllı yenilik nede ilgi çekici hiçbir şey getirmiyorlar artık skinler birbirinin aynısı farkı görünüş falan renk o kadar başka bir şey.yok. rank kasmak zaten daha beter solo kasmak özellikle acılar içinde kıvranmaktan daha kötü ve stresli

Buradan beri oynuyorum lol ise tr ye geldiğinden beri artık ilgimi kaybetme derecesine geldim ne bir adam akıllı yenilik nede ilgi çekici hiçbir şey getirmiyorlar artık skinler birbirinin aynısı farkı görünüş falan renk o kadar başka bir şey.yok. rank kasmak zaten daha beter solo kasmak özellikle acılar içinde kıvranmaktan daha kötü ve stresli
Bir arkadaş var 2 sene önce immo olarak bıraktı dün girdik bir el ilk maçta hile geldi :D

Geri