Antimalware servise executable sorunu

Reaksiyon skoru
11
merhaba bu hizmet nedir, kapatabilirmiyim sistemde 16 gb ram var yuzde 70 bellek kullanıyor

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.2 MB · Hit: 32
Defender ı kaldırmadan zor kaldırmak istersen yardımcı olurum ama sorumluluk almam söyliyim :D

merhaba bu hizmet nedir, kapatabilirmiyim sistemde 16 gb ram var yuzde 70 bellek kullanıyor
Sisteminde virüs var o yüzden sistem kendini kastırarak temizlemeye çalışıyor. Bende aynı şey 400 MB ram kullanıyor. 2 seçeneğin var virüsü temizlemek yada defenderı devre dışı bırakıp virüsün pcyi esir almasına izin vermek hangi yolu seçtiğini Dmden iletirsen sana seve seve yardımcı olurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Antivirüs aktif koruma yaptığı sürece ram yer.
bu videodanda göreceğimiz gibi virüsler arttıkça temizlemeye çalışırken sistemi kastırır rame yüklenir bu yüzden artık koruyamaz hale geldiğinde sistem virüse dayanamazsa çöker.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.4 MB · Hit: 21
arkadaşlar bilgisayarda virüs olduğunu düşünmüyorum çünkü

Antimalware servise executable sadece asusun uygulaması Armoury Crate açık olduğu zaman çalışıyor fazla tüketim yapıyor sizce normal mi sorun olurmu

sizce format mı atmalıyım bilgisayarı daha yeni kurmuştum
Tehdit olarak yakaladığı asus klasörlerini dışlananlara ekle sistemi yeniden başlat bakalım değişecek mi durum eğer değişirse saçma sapan false positive ile sisteme yük bindiriyor armory crate sitesinden indirmedin mi niye yakalıyor ben anlamadım uzun süredir x570 ile sistem kullanıyoruz 1 kez yakalamadı.

GameFirst sistem komutu sys çalıştırdığı için blokluyor. Sen önce benim dediğimi yap eğer kullanım düşmez ise KVRT ile tarama yap. Baktın KVRT temiz çıktı ama yine böyle yapmaya devam ediyor dm at kapatırız defenderı.

Tehdit olarak yakaladığı asus klasörlerini dışlananlara ekle sistemi yeniden başlat bakalım değişecek mi durum eğer değişirse saçma sapan false positive ile sisteme yük bindiriyor armory crate sitesinden indirmedin mi niye yakalıyor ben anlamadım uzun süredir x570 ile sistem kullanıyoruz 1 kez yakalamadı.

GameFirst sistem komutu sys çalıştırdığı için blokluyor. Sen önce benim dediğimi yap eğer kullanım düşmez ise KVRT ile tarama yap. Baktın KVRT temiz çıktı ama yine böyle yapmaya devam ediyor dm at kapatırız defenderı.sistemde virüs yapmıs
sistemde virüs varmıs görev yöneticisinde klasör de dosya gezgini sürekli açıktı bir baktım meğerse uygulamaymış sisteme format attım suan bir sorun yok gibi gözüküyor teşekkür ederim herkese

@GUSE hocam
sisteme reset attım yine klasör gibi duran uygulama duruyor ben bunu nasıl silebilirim

Ekler

• IMG_0869.webp
    IMG_0869.webp
    821.8 KB · Hit: 19
  • image.webp
    image.webp
    1.6 MB · Hit: 19
Son düzenleme:
@GUSE hocam
sisteme reset attım yine klasör gibi duran uygulama duruyor ben bunu nasıl silebilirim

Ekler

• IMG_0869.webp
    IMG_0869.webp
    821.8 KB · Hit: 15
@GUSE hocam
O Windows gezginin onu silemezsin zorla kapatınca masaüstün gidiyor mu?

sistemde virüs varmıs görev yöneticisinde klasör de dosya gezgini sürekli açıktı bir baktım meğerse uygulamaymış sisteme format attım suan bir sorun yok gibi gözüküyor teşekkür ederim herkese

@GUSE hocam
Ben biliyorum da söylüyorum virüs olduğunu :)

Son düzenleme:
O Windows gezginin onu silemezsin zorla kapatınca masaüstün gidiyor mu?

Ben biliyorum da söylüyorum virüs olduğunu :)
hocam ben o windows gezgini icin virüs demistim onu silmeye calıstım windows gitti sonra format attım yine kaldı sanırım virüs değil 😅

hocam ben o windows gezgini icin virüs demistim onu silmeye calıstım windows gitti sonra format attım yine kaldı sanırım virüs değil 😅
O virüs değil o senin windowsun onu silersen masaüstü gelmez. Ama sisteminde virüs vardı. Format atman şuanlık sorunu çözmüş. O Ram yiyen şey şişerse KVRT ile tarama yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,384
Üyeler
186,329
Son üye
kerem616
Geri