Victus Hall sensör sorunu

deLorean

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar, victus 16 model laptopum var. tam garantim bitti ve birçok kişide olduğu gibi hall sensör sorunu yaşamaya başladım. sizce yetkili hp servisine mi götüreyim çok fiyat çekerler mi yoksa dışardan bi servise mi götüreyim bilgisayarı. daha önce götüren varsa bu işlemler ne kadar sürüyor biliyor musunuz? elden servise teslim edeceğim izmirde

Merhaba arkadaşlar, victus 16 model laptopum var. tam garantim bitti ve birçok kişide olduğu gibi hall sensör sorunu yaşamaya başladım. sizce yetkili hp servisine mi götüreyim çok fiyat çekerler mi yoksa dışardan bi servise mi götüreyim bilgisayarı. daha önce götüren varsa bu işlemler ne kadar sürüyor biliyor musunuz? elden servise teslim edeceğim izmirde
Reis bende de aynı sorun vardı ekran ve klavye ışıkları gidip geliyordu sonra laptop kendini kapatıyordu daha demin açtım arkasını servisin yapacağı şeyi yapıp Hall sensör kablosunu çıkardım fanların üstünde mavi küçük kablo olucak sorun düzeldi ne kapanma yaşadı ne de gidip gelme çoğu kişi performans düşüyor gpu watt değerini 45 te sınırlıyor diyordu onu da test ettim pes 21 açtım Nvidia uygulamasından watt değerlerine baktım benim Max watt gücü 120 laptopun oyunda 100 küsürleri gördüm yani bir sınırlama olmadı neden herkeste sınırlama oldu bende olmadı onu bilmiyorum ama çözüm bu

Hocam garantin sadece 12 gün geçmiş, sakın direkt mahalle bilgisayarcısına koşma. Victus 16'larda kronik olduğu için HP bazen garanti bitse bile iyi niyet kapsamında ücretsiz veya cüzi bir fiyata hallediyor.

Önce yetkili servisi ara, durumu bastır. Dışarıdaki tamirci genelde sensörü tamir etmez, iptal eder. O zaman da kapağı kapatınca cihaz uyku moduna geçmez, ekran açık kalır, pilini sömürür. Orijinallik bozulmasın istiyorsan önce servisten fiyat al. İzmir'de genelde elden teslim almıyorlar, anlaşmalı kargoyla evden aldırıyorlar, servise gitmene gerek yok.

Geri