Bilgisayar toplamak için yardıma ihtiyacım var

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
30000
merhabalar hocam kılçıksız 30 bin tl bütçem var monitör klavye vs. hepsi hazır sadece bilgisayar almak kaldı bu bütçeye nasıl bir sistem toplayabilirim yada hazır alabilirim? öğrenciyim ve çocukluk hayalimdi ilk bilgisayarımı almak hepiniz bilirsiniz o internet kafe kokusu vardır ya, artık ondan kurtulmak evimde oynamak istiyorum bilgisayarlar hakkında öyle aman aman bir bilgim yok sadece ekran kartım 12 gb olmalı ve sistem ddr5 olabilir mi bu fiyata yardımcı olursanız çok sevinirim..

Son düzenleme:
merhabalar hocam kılçıksız 30 bin tl bütçem var monitör klavye vs. hepsi hazır sadece bilgisayar almak kaldı bu bütçeye nasıl bir sistem toplayabilirim yada hazır alabilirim? öğrenciyim ve çocukluk hayalimdi ilk bilgisayarımı almak hepiniz bilirsiniz o internet kafe kokusu vardır ya, artık ondan kurtulmak evimde oynamak istiyorum bilgisayarlar hakkında öyle aman aman bir bilgim yok sadece sistem ddr5 olabilir mi bu fiyata yardımcı olursanız çok sevinirim..
ince hesapda gamıng gecesınde dusuyor hocam o fıyatlara guzel bırseyler cuma gununu bekleyın ıstersenız

Hocam Vatan Bilgisayarda kendiniz özelliklerini değiştirip i5 14400f,rx 9060 xt 16gb, 16gb ram,1 tb ssd kasayı 30.500tl civarına alabiliyorsunuz kaçırmayın bence linki burda:

Hocam Vatan Bilgisayarda kendiniz özelliklerini değiştirip i5 14400f,rx 9060 xt 16gb, 16gb ram,1 tb ssd kasayı 30.500tl civarına alabiliyorsunuz kaçırmayın bence linki burda:
tukendı hocam bu

Bu haliyle 23 bin tl kendiniz özelleştirip 30kya alabilirsiniz,normalde kendiniz alırsanız parçaları 35 bin TL'ye geliyor kesin bakın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tukendı hocam bu
tükendi mi 😱,özür dilerim ben baktığımda tükenmemişti bayağı hızlı bitmiş

Bu haliyle 23 bin tl kendiniz özelleştirip 30kya alabilirsiniz,normalde kendiniz alırsanız parçaları 35 bin TL'ye geliyor kesin bakın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tükendi mi 😱,özür dilerim ben baktığımda tükenmemişti bayağı hızlı bitmiş
dun bıtmıstı hocam

ince hesapda gamıng gecesınde dusuyor hocam o fıyatlara guzel bırseyler cuma gununu bekleyın ısters

merhabalar hocam kılçıksız 30 bin tl bütçem var monitör klavye vs. hepsi hazır sadece bilgisayar almak kaldı bu bütçeye nasıl bir sistem toplayabilirim yada hazır alabilirim? öğrenciyim ve çocukluk hayalimdi ilk bilgisayarımı almak hepiniz bilirsiniz o internet kafe kokusu vardır ya, artık ondan kurtulmak evimde oynamak istiyorum bilgis

maalesef hocam tükendi diyor

Geri