Toplama pc için parça önerisi.

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
50.000
Şuan bilgisayar topluyorum ama çok anlamıyorum elimdeki donanımlar şöyle
ekran kartı:5080 aorus gigabyte master ice
işlemci:ryzen 7800x3d
ram:corsair dominator 64gb
ssd:samsung 9100 pro 1tb
diğer parçalar neler almalıyım sizce anakart gibi şeylerin ya da kasaların uyumlu olup olmadığını anlayamıyorum öneriniz varsa 50.000 tlyi mümkünse geçmeden eksik parçalara öneri sunabilir misiniz

Şuan bilgisayar topluyorum ama çok anlamıyorum elimdeki donanımlar şöyle
ekran kartı:5080 aorus gigabyte master ice
işlemci:ryzen 7800x3d
ram:corsair dominator 64gb
ssd:samsung 9100 pro 1tb
diğer parçalar neler almalıyım sizce anakart gibi şeylerin ya da kasaların uyumlu olup olmadığını anlayamıyorum öneriniz varsa 50.000 tlyi mümkünse geçmeden eksik parçalara öneri sunabilir misiniz
Şimdi indirim var gaming gecesi dikkat değer parça olursa indirimde atarım sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır bekliyorum sağ ol.
Beyaz hepsine suan anakartlarin

Fiyatı iyi inerse al

Zaten senin ekran kartında beyaz zaten alacağın beyaz en iyisi yine gigabyte ice serisi bence al bunu ona uygun güzel kasada bulurum ben sana

Son düzenleme:
işlemci soğutucu ve monitorde öneride bulunursan sevinirim kasa olarakda aklımda lian li o11 vision var power supplyda corsair 1000w bir modeli var

işlemci soğutucu ve monitorde öneride bulunursan sevinirim kasa olarakda aklımda lian li o11 vision var power supplyda corsair 1000w bir modeli var
Kart bitti ki alamadın keşke alsaydın bu ankartı sorun yok ben sana öneri çok yaparım

Gelelim senin konuna ekran kartın çok güzel

İşlemcin aynı güzel bir beyaz anakart lazım sana çünkü ssdin 5 serisi b850 felan en düşükten x870 ya da x870e bana kalırsa b850 güzel modelleri işini çok rahat görür

Evet o kasa çok güzel ama fanlarını ayrı alman gerek soğutucu konusunda güzel sıvı sogutmalar buluruz sana

Psu konusunda beyaz olması gerekmez zaten kasandan görünmüyor

anakart psu soğutucu monitor ve kasa
Anakart
Serileri yazdım b850 x870 gigabyte ice serisi kasana en güzel giden kart

Kasada hem fikiriz güzel kasa o istersen bir kac model daha atarım

Psu olarak enermax 1200w alabilirsin fiyatına göre çok güzel psu kablo olarak ilerde argb strimer kullanırsın

teşekkür ederim modellere bakacsğım kasa fikirlerinede açığım varsa monitor önerinde söylersen güzel olur uygun fiyatlı

Arkadaşlar şu ikisinden hangisini alayım

Ekler

• IMG_20250926_221857.webp
    IMG_20250926_221857.webp
    77.5 KB · Hit: 11
  • IMG_20250926_220304.webp
    IMG_20250926_220304.webp
    91.4 KB · Hit: 12
Geri