85K KUSUR TOPLAMA PC

çıkarım sen topla benim ihtiyacım göre.

matx bir sistem haberin olsun:

95100 tl yapıyor 12 çekirdek işlemci koydum yeterli olur diye düşünüyorum normalde 7800x3d felan taksak olurdu büyük ihtimalle siz çoklu hesap kasacağınız için 9900x en yükseğin 1 altı oluyor 9950x 16 çekirde 9900x 12 çekirde pekte bir farkı yok kasa matx anakart kücük yani

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çıkarım sen topla benim ihtiyacım göre.
rezervasyon numaralarına göre bios yüklersiniz alıacağınız yere sorun sadece bios güncel mi diye

24100+9900+4500+3600+2100+5100
+41400 = 90700 tl tuttu. Bir tane atx veya e/atx kasayla 95k ya tamamlanmış olur.

Islemci sogutucunun biraz dusuk kaldigini farkettim fakat 9950x e para koyabilmek icin kismam gerekiyordu o yuzden sectim.Ama Ai a sordugumda idare edebilecegini söyledi.
Anakartın islemciye yeterli oldugunu dusunuyorum. Rgb yok, estetik yok,siyah saf f/p ürünü oldu. Degiştirmek veya olmaz dediginiz seyleri yazabilirsiniz.

matx bir sistem haberin olsun:

95100 tl yapıyor 12 çekirdek işlemci koydum yeterli olur diye düşünüyorum normalde 7800x3d felan taksak olurdu büyük ihtimalle siz çoklu hesap kasacağınız için 9900x en yükseğin 1 altı oluyor 9950x 16 çekirde 9900x 12 çekirde pekte bir farkı yok kasa matx anakart kücük yani

rezervasyon numaralarına göre bios yüklersiniz alıacağınız yere sorun sadece bios güncel mi diye
eyvallah reis. ama işlemciyi 9950x koyacam 3 bin tl için çekirdek düşürmemek daha iyi olur bence. olmuşken tam olsun. bu sistemi toplayacam .eline sağlık.

eyvallah reis. ama işlemciyi 9950x koyacam 3 bin tl için çekirdek düşürmemek daha iyi olur bence. olmuşken tam olsun. bu sistemi toplayacam .eline sağlık.
Yine bir konu aç bu şekilde anakartın micro atx olduğunu unutma büyük bir şey bekleme yani

24100+9900+4500+3600+2100+5100
+41400 = 90700 tl tuttu. Bir tane atx veya e/atx kasayla 95k ya tamamlanmış olur.

Islemci sogutucunun biraz dusuk kaldigini farkettim fakat 9950x e para koyabilmek icin kismam gerekiyordu o yuzden sectim.Ama Ai a sordugumda idare edebilecegini söyledi.
Anakartın islemciye yeterli oldugunu dusunuyorum. Rgb yok, estetik yok,siyah saf f/p ürünü oldu. Degiştirmek veya olmaz dediginiz seyleri yazabilirsinizde
diger arkadasla benzer olmuş eline saglık sogutucu konusunda sıvı alacam. sagolasın

Yine bir konu aç bu şekilde anakartın micro atx olduğunu unutma büyük bir şey bekleme yani
küçük anakart olması sorun olur mu ? kasa küçük mü o sıvı sogutucu sıgar mı :D

diger arkadasla benzer olmuş eline saglık sogutucu konusunda sıvı alacam. sagolasın

küçük anakart olması sorun olur mu ? kasa küçük mü o sıvı sogutucu sıgar mı :D
Kasa 360mm sıvı destekliyor kasa da çok küçük sayılmaz tek farkı 2 m2 slotu var ama anakart güçlü ve şık duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,915
Üyeler
183,028
Son üye
keskin50
Geri