4000tl kadar iem kulaklık onerısı

anakartın dandık oldugnu bıldıgım ıcın ben dırek kendısınde olan ses kartlı bırsey arıyorum 4000tl butcelılerde olur dıye dusunmustum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tesekkurler bunu kaydettım

ses kartı gırısı varmı onu bıle bılmıyorum yanı.
Usb uzerinden baglanan kartlardan bunlar, müzikte dinlicem diyorsan kesinlikle bu videolardan birindekilere bakmani oneririm. Ses karti konusu gozunu korkutmasin.

Usb uzerinden baglanan kartlardan bunlar, müzikte dinlicem diyorsan kesinlikle bu videolardan birindekilere bakmani oneririm. Ses karti konusu gozunu korkutmasin.
usb gırısı olanlar kendılıgınden ses kartı olarak gelıyor ama jak gırısı olanlar ıcın ses kartı mı lazım oluyor

usb gırısı olanlar kendılıgınden ses kartı olarak gelıyor ama jak gırısı olanlar ıcın ses kartı mı lazım oluyor
Aynen öyle. Ses kartiyla birlikte gelenler digerleri kadar iyi ses veremiyorlar bunu da bilsen iyi olur.

Aynen öyle. Ses kartiyla birlikte gelenler digerleri kadar iyi ses veremiyorlar bunu da bilsen iyi olur.
pekı usb gırıslı bır ses kartı alıp kendılıgınden ses kartı olan kulaklıgı ona taksam kulaklık kendı ses kartını mı kullanacak yoksa benım aldıgım ses kartını mı

pekı usb gırıslı bır ses kartı alıp kendılıgınden ses kartı olan kulaklıgı ona taksam kulaklık kendı ses kartını mı kullanacak yoksa benım aldıgım ses kartını mı
Usb girisli ses kartina kendinden ses kartli cihazi takamazsin. Ses kartina usbden baska bir ses karti baglayamazsin, tabi kulakligin 3.5mm cikisi yoksa. Eger varsa olur ancak anlamsiz bir hareket olur.

Cunku bu sefer hali hazirda sahip oldugun ses karti bosta kalir. Ya kendinden ses kartli al yada ses karti+ iem al. Diger turlu butcenin altinda performans alirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,564
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri