burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 132
Ekran kartı yok mu be 5000 serisi
Pipetli aldım 1.2lt 1000tlye ama önermediler pipetliyi nedenseGüzel fiyata inmiş Stanley var mı acaba
hayırlı olsun hocam, ikisini de kullanacak mısınız?Alıntıyı görüntüle
Aldık bakalım.
Yıllar önce Amazon TR yokken Amazon Amerika dan warehouse adı altında bu fiyatlardan çok çok daha komik fiyatlara sıfıra yakın 2.el ürün alıyorduk. Şöyle söyliyim Türkiyede bulamayacağın kalitede ve muadilinin 800-900 e satıldığı mikro dalga fırını 230 liraya kargo + vergi dahil almıştım halen çalışıyor.ihtiyacımız olan ürünü alıp kutularını pert edip iade edip depoya düşmesini bekleyelimBunu yapmaya yakında başlar bizim millet du bakalım amazon bu depo işinden ne zaman vazgeçecek
Kulaklık olarak da iphone'un yanına airpods alaydın ya, 11.5'tan 6.5'a düşüyordu...Ben çok para harcadım ama değdi sanırım.
Sıcağını unut kanka. Soğuk suyumu sabahtan doldurayım akşama kadarda ofiste hüp hüp ısınmadan içeyim için üretilmiş bir ürün o. Amacın buysa gayet işlevsel kullanırsın. Sıcak için bu sistem verimli çalışmıyor hem çabuk soğuyor ağzı açık olduğundan hemde ağzın haşlanıyor cart diye unutup emcüklersen.P
Pipetli aldım 1.2lt 1000tlye ama önermediler pipetliyi nedense
4200e blackshark v2 pro aldım çok iyi durumda yazıyordu al dene sarmazsa iade etKablosuz kulaklık önerebilecek var mı? Düşük bütçe için.