Steam offline hesaptan oyun ödünç alma

jeyav

80+
Reaksiyon skoru
33
offline hesaptan sekiro indirdim. offline hesap vac yemiş ve bu iki hesabı aile paylaşımı yaparsam vac yeme ihtimalim varmış. ödünç alırsam böyle bir ihtimal var mı? ödünç alındığında da bunun bir sınırı var mı mesela şu kadar saat oynayabilirsin gibi?

offline hesaptan sekiro indirdim. offline hesap vac yemiş ve bu iki hesabı aile paylaşımı yaparsam vac yeme ihtimalim varmış. ödünç alırsam böyle bir ihtimal var mı? ödünç alındığında da bunun bir sınırı var mı mesela şu kadar saat oynayabilirsin gibi?
Sorduğun soruya dair fikrim yok ama 20TL paylaşımlı hesap alabilirsin.

zaten öyle hesap aldım, oyunu indirdim. şimdi ana hesabımdan bu oyunu ödünç alarak oynasam sorun olur mu diye sordum.
ödünç nasıl alacaksın ki? öyle bir sistem yok diye biliyorum. aldığı hesap VAC yemesi garip. Güvenilir bir satıcı değilmiş demekki.

ödünç nasıl alacaksın ki? öyle bir sistem yok diye biliyorum. aldığı hesap VAC yemesi garip. Güvenilir bir satıcı değilmiş demekki.
offline hesapların çoğu vac yemiş hesaplar oluyor zaten. ödünç alma sistemi de oyunu bir hesaptan indirip diğer hesaptan kullanmak. şu şekilde:
1759329856810.webp

Sekiro hiç şaşırmadım pahalı bir oyun. Türk gençlerine reva görülen bu fiyatlandırmalara çok üzülüyorum. 😑

offline hesapların çoğu vac yemiş hesaplar oluyor zaten. ödünç alma sistemi de oyunu bir hesaptan indirip diğer hesaptan kullanmak. şu şekilde:
Alıntıyı görüntüle
Buna tıkladığında yine para vermen gerekiyor diye biliyorum. Offline hesap mevzusu farklı mı bilmiyorum ama paylaşımlı hesaplarda öyle bir şey yok. A oyununu alıp sadece o oyun oluyor hesapta. Çevrımdışı oynuyorsun VAC felan olacak online oyun olmuyor.

Buna tıkladığında yine para vermen gerekiyor diye biliyorum. Offline hesap mevzusu farklı mı bilmiyorum ama paylaşımlı hesaplarda öyle bir şey yok. A oyununu alıp sadece o oyun oluyor hesapta. Çevrımdışı oynuyorsun VAC felan olacak online oyun olmuyor.
hayır bildiğim kadarıyla ödünç almayı destekleyen oyunlar var desteklemeyen oyunlar var. desteklemediğinde ödünç al yazısı yerinde satın al yazısı çıkıyor. şu şekilde:
1759332404108.webp

hocam onunla uğraşmak yerine bunu deneseniz daha mantıklı değil mi ben paylaşım yapıyordum arkadaşlarım ile sorun yaşamadım
1759332711970.webp

üstte de yazmıştım. diğer hesap vac banlı olduğu için benim hesabımı da etkileyebilir. bu yüzden bu yöntemi sordum ama çoğu yerde de bilen yok gibi. steam destekte de yazmıyor
Ödünç almak için hesap sahibinin onayi gerekiyor olabilir.

Geri