Havit Gamenote H2002P Kroniği var mı?

Ll3G1OnN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Bütçe
1200
arkadaşlar h2002p nin herhangi bir kroniği vesaire sorunu veya şu şöyle olmasaydı da böyle olsaydı dediğiniz bir şey varsa söyleyin benim forumlarda gördüğüm üzere h2002p nin bilgisayarda ses çalarken konuşursak veya müzik dinlerken konuşursak karşı tarafa gidiyormuş böyle söyleyenler var forumlarda o yüzden almadan önce danışmak istedim kısaca yeni kulaklık bakıyorum ve bütçe bu fiyata kısıtlı 1200TL civarı başka kulaklıklarda önerebilirsiniz usb girişliler ilk tercihim

arkadaşlar h2002p nin herhangi bir kroniği vesaire sorunu veya şu şöyle olmasaydı da böyle olsaydı dediğiniz bir şey varsa söyleyin benim forumlarda gördüğüm üzere h2002p nin bilgisayarda ses çalarken konuşursak veya müzik dinlerken konuşursak karşı tarafa gidiyormuş böyle söyleyenler var forumlarda o yüzden almadan önce danışmak istedim kısaca yeni kulaklık bakıyorum ve bütçe bu fiyata kısıtlı 1200TL civarı başka kulaklıklarda önerebilirsiniz usb girişliler ilk tercihim
2002d var sorun yaşamadım

d nasıl giriş yuvaları vesaire sıkıntı çıkarttı mı yada dönüştürücü ihtiyacı vesaire duydunuz mu
Yok ses kartınız varsa ve ortalama ise gayet iyi kendi içinde ekstrra şey çıkıyor tek çift yapmak için

Kafa ve kulak bölgesini sıkıyor, kafan küçük değilse zulüm olur. Deri pedler de yazın terletir baya. Bir de kulaklığın birleşim kısımları çok sıkıntılı, kırılma şikayeti gördüm pek çok kez.
Bunun yerine en çok karşılaştirilan rakibi Machenike gx30'u almak daha mantıklı.

Kafa ve kulak bölgesini sıkıyor, kafan küçük değilse zulüm olur. Deri pedler de yazın terletir baya. Bir de kulaklığın birleşim kısımları çok sıkıntılı, kırılma şikayeti gördüm pek çok kez.
Bunun yerine en çok karşılaştirilan rakibi Machenike gx30'u almak daha mantıklı.
sağolun hocam başka önerebileceğiniz bir kulaklık var mı benim aklımda 2. olarak gamepower raijin var o nasıldır sizce

2002p Modeli var bende. Kulaklık rgbsi aktifken dip ses yapıyor. Kapatıldığında sorun yok.

kullanıyorum tek sıkayet ettıgım sey bıraz kucuk olması

d nasıl giriş yuvaları vesaire sıkıntı çıkarttı mı yada dönüştürücü ihtiyacı vesaire duydunuz mu
h2002d almayın bence 1 yıldır kullanıyorum mikrofon calısmıyor pcde (anakart bile değiştirdim) sesde pek ahım şahım değil ama idare eder onun dışında ses yalıtımı deri ped olduğu için kaliteli uzun kullanımda kulakları sıkıyor bi zaman sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri