Havit Gamenote H2002p alınır mı?

Opehlia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
228
Ses kasmalı oyun olarak bir tek Valorant oynuyorum. Ayrıyeten müzik de dinliyorum. Sesi iyi kasabilir miyim? Müzik dinlerken sesi yüksek geliyor mu, bass performansı nasıl bilgisi olan var mı? Bütçemde aynı bu kulaklık fiyatı civarı.

6-7 aydır kullanıyorum. Uzun uzun araştırdım bu fiyat bazında mikrofonu ve sesi en iyi veren kulaklık bu.

cs 2 ve valorant dahil cod mw2 gibi oyunlarda ses kasıyorum sorunsuz.

Mikrofonuda gayet iyi. almanı şiddetle öneririm. 53mm sürücü çapı var ses seviyesi oldukça iyi.

130 lira daha verip fuxi h3 alabilrsin ama bu da gayet iyi

130 lira daha verip fuxi h3 alabilrsin ama bu da gayet iyi
hocam fuxinin mikrofonu çok ta iyi değil sanki fiyatına göre videolardan gördüğüm kadarıyla (karıştırmışta olabilirim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses kasmalı oyun olarak bir tek Valorant oynuyorum. Ayrıyeten müzik de dinliyorum. Sesi iyi kasabilir miyim? Müzik dinlerken sesi yüksek geliyor mu, bass performansı nasıl bilgisi olan var mı? Bütçemde aynı bu kulaklık fiyatı civarı.

şuan kullanıyorum gayet güzel kulaklık alınabilir alternatifi var mı bilmiyorum.
benimde bugün elime ulaştı.

hocam fuxinin mikrofonu çok ta iyi değil sanki fiyatına göre videolardan gördüğüm kadarıyla (karıştırmışta olabilirim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan kullanıyorum gayet güzel kulaklık alınabilir alternatifi var mı bilmiyorum.
benimde bugün elime ulaştı.
kablosuz olması cezbedici bir bakabilir diye söyledim

Geri