Otomotiv Teknolojisi okunur mu?

keremast

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
968
arkadaşlar selam 2 yıllık otomotiv teknolojisi okunur mu? otomobiller ile uğraşmayı ve vakit geçirmeyi seven birisiyim. 2 yıl sonunda ne gibi bir iş yaparız? önü açık mı? okuyan arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim.

Ben askeri üniversitede Otomotiv Teknolojisi okuyorum, gayet memnunum.

Ben askeri üniversitede Otomotiv Teknolojisi okuyorum, gayet memnunum.
Tamamen meraktan soruyorum, mezun olduktan sonra tam anlamıyla ne olarak çalışacaksınız. Yani buradan mezun olanlar ne iş yapıyor?

Kara Astsubay Meslek YüksekOkulu

Ben MSÜ'de Otomotiv Teknolojsii okuduğum için Bakım Astsubay olarak çıkıyorum.
Son sınıf 12.sınıfım nasıl bir yol izlemeliyim hocam yardımcı olur musunuz?

Öncekikle MSÜ sınavına girmelisiniz, gerekli kontenjana girerseniz mülakatlara katılmaya hak kazanırsınız. Mülakatlar 3 bölümden oluşuyor; spor, sözlü ve sağlık mülakatı. Bunların hepsini geçerseniz YKS ve mülakat puanlarına göre bir sıralamaya giriyorsunuz. Sıralamanız da yeterse okula girmeye hak kazanıyorsunuz.

Öncekikle MSÜ sınavına girmelisiniz, gerekli kontenjana girerseniz mülakatlara katılmaya hak kazanırsınız. Mülakatlar 3 bölümden oluşuyor; spor, sözlü ve sağlık mülakatı. Bunların hepsini geçerseniz YKS ve mülakat puanlarına göre bir sıralamaya giriyorsunuz. Sıralamanız da yeterse okula girmeye hak kazanıyorsunuz.

Sağolun hocam peki mezun olduktan sonra direkt işe başlanabiliyor mu bir bilginiz var mı? Ve ne gibi bir iş oluyor?

Sağolun hocam peki mezun olduktan sonra direkt işe başlanabiliyor mu bir bilginiz var mı? Ve ne gibi bir iş oluyor?
Mezun olduktan sonra, bir yıl daha sınıf okulu okuyorsunuz, bu süre boyunca maaş alıyorsunuz. İşiniz sınıfınıza göre değişir.

arkadaşlar selam 2 yıllık otomotiv teknolojisi okunur mu? otomobiller ile uğraşmayı ve vakit geçirmeyi seven birisiyim. 2 yıl sonunda ne gibi bir iş yaparız? önü açık mı? okuyan arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim.
otomotiv teknolojisi mezunu olunca ne iş yapılıyor bilmiyorum ama tahminimce 2 yıl boyunca sanayide çalışsan otomotiv sektörü için kat kat fazla tecrübeye ve bilgiye sahip olursun.

Mezun olduktan sonra, bir yıl daha sınıf okulu okuyorsunuz, bu süre boyunca maaş alıyorsunuz. İşiniz sınıfınıza göre değişir.
peki hocam msü'nün sınavında kaç net yapmam gerekiyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,601
Üyeler
183,312
Son üye
vercetti99
Geri