Filmograf : "Recep Baltaş Tarafından Kandırıldım!"

Bence haklı haksız suçlu suçsuz farketmez hep takipçi kasmak amaçlı yapılan şeyler olduğunu düşünüyorum bu tür olaylar ilgimi çekmiyor banane :D

Kısaca yaşananlar (AI yazısı, üşendim izlemeye biraz :kekw: )

"Filmograf" olarak bilinen Ali Yaşar ve "Techolay" kanalından Recep Baltaş arasındaki drama, temel olarak ortak yürüttükleri "Kısa Devre" programı için yapılan bir sponsorluk anlaşmasının gelir paylaşımından kaynaklanmaktadır.

Olayın Özeti:

1. Başlangıç Anlaşması: İkili, sponsorluk gelirlerini %50-%50 bölüşmek üzere sözlü olarak anlaşıyor.
  2. Anlaşmazlığın Fitili: Ali Yaşar'ın iddiasına göre, Recep Baltaş daha sonra bu anlaşmaya ek olarak toplam sponsorluk gelirinden fazladan bir pay talep ediyor. Bu durum, Ali Yaşar'ın alacağı %50'lik payın düşmesi anlamına geliyordu.
  3. Tarafların Tezi: Ali Yaşar, her türlü ek kesintinin Recep Baltaş'ın kendi %50'lik payından yapılması gerektiğini savunurken, Baltaş'ın toplam paradan kesinti yapmak istediğini belirtiyor.
  4. Kamuoyuna Taşınması: Anlaşmazlığın sürmesi üzerine Ali Yaşar, "Recep Baltaş Tarafından Kandırıldım!" başlıklı bir video ile durumu kendi perspektifinden anlatmıştır. Bu videoda faturalandırma ve ödeme süreçlerinde de sorunlar yaşandığını iddia etmiştir.
  5. Sonuç: Yine Ali Yaşar'ın iddiasına göre, konuyu bir video ile kamuoyuna açıklayacağını belirtmesi üzerine Recep Baltaş, ödemeyi başta anlaşılan %50-%50 oranında eksiksiz olarak yapmıştır.
Kısacası olay, başta anlaşılan mali paylaşım şartlarına sonradan uyulmadığı iddiasına dayanmaktadır. Bu özet, büyük ölçüde Ali Yaşar'ın kamuoyuna yaptığı açıklamalara dayanmaktadır.

Recep Baltaş'ın açıklamaları:

Techolay Sosyal'de de açıklamalar yapmış ithamlara karşı.

Ek olarak Emin Çıtak- Filmograf draması:

Recep abi döktürmüş valla :D

Recep daha Jahrein'den KVKK davası yiyecek. Başı daha çok ağrır onun...

Neden daha yiyor?

Son paylaştığı videoda Jahrein'in bütün kimlik bilgilerini, kimlik nosuna ve seri nosuna kadar paylaşmış. Sonradan silmiş ama SS alan almıştır ki seri numarasıyla falan e-devlet şifresini değiştirebiliyorsun. O yüzden JAhrein'in son videosuna bak nasıl sövüyor Recep'e. "Bana hakaret davası açta, yüzüne KVKK davasını yapıştırayım" falan diyordu.

Son paylaştığı videoda Jahrein'in bütün kimlik bilgilerini, kimlik nosuna ve seri nosuna kadar paylaşmış. Sonradan silmiş ama SS alan almıştır ki seri numarasıyla falan e-devlet şifresini değiştirebiliyorsun. O yüzden JAhrein'in son videosuna bak nasıl sövüyor Recep'e. "Bana hakaret davası açta, yüzüne KVKK davasını yapıştırayım" falan diyordu.
Neden paylaşmış vardır bir neden

Paylaşmasında bir neden olduğunu söylüyorum.Umarım şu şişkonun başına bir bela gelir.

Vallahi o şişko avukat ordusuyla geziyor. Herkes ona sallıyor ama hiç bir şey olmuyor. Geçen 40 kilo MMA dövüşçüsünden dayak yiyen vücut geliştirmeci var ya, ona "seni öperim" dediği için herif Jahrein'e dava açmış asduhausdhuahsd.

Vallahi o şişko avukat ordusuyla geziyor. Herkes ona sallıyor ama hiç bir şey olmuyor. Geçen 40 kilo MMA dövüşçüsünden dayak yiyen vücut geliştirmeci var ya, ona "seni öperim" dediği için herif Jahrein'e dava açmış asduhausdhuahsd.
Savaş cebeci ile teke tek gelsin o zaman +1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,101
Üyeler
183,217
Son üye
Flexi11
Geri