Filmograf : "Recep Baltaş Tarafından Kandırıldım!"

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,163

Kısaca yaşananlar (AI yazısı, üşendim izlemeye biraz :kekw: )

"Filmograf" olarak bilinen Ali Yaşar ve "Techolay" kanalından Recep Baltaş arasındaki drama, temel olarak ortak yürüttükleri "Kısa Devre" programı için yapılan bir sponsorluk anlaşmasının gelir paylaşımından kaynaklanmaktadır.

Olayın Özeti:

1. Başlangıç Anlaşması: İkili, sponsorluk gelirlerini %50-%50 bölüşmek üzere sözlü olarak anlaşıyor.
  2. Anlaşmazlığın Fitili: Ali Yaşar'ın iddiasına göre, Recep Baltaş daha sonra bu anlaşmaya ek olarak toplam sponsorluk gelirinden fazladan bir pay talep ediyor. Bu durum, Ali Yaşar'ın alacağı %50'lik payın düşmesi anlamına geliyordu.
  3. Tarafların Tezi: Ali Yaşar, her türlü ek kesintinin Recep Baltaş'ın kendi %50'lik payından yapılması gerektiğini savunurken, Baltaş'ın toplam paradan kesinti yapmak istediğini belirtiyor.
  4. Kamuoyuna Taşınması: Anlaşmazlığın sürmesi üzerine Ali Yaşar, "Recep Baltaş Tarafından Kandırıldım!" başlıklı bir video ile durumu kendi perspektifinden anlatmıştır. Bu videoda faturalandırma ve ödeme süreçlerinde de sorunlar yaşandığını iddia etmiştir.
  5. Sonuç: Yine Ali Yaşar'ın iddiasına göre, konuyu bir video ile kamuoyuna açıklayacağını belirtmesi üzerine Recep Baltaş, ödemeyi başta anlaşılan %50-%50 oranında eksiksiz olarak yapmıştır.
Kısacası olay, başta anlaşılan mali paylaşım şartlarına sonradan uyulmadığı iddiasına dayanmaktadır. Bu özet, büyük ölçüde Ali Yaşar'ın kamuoyuna yaptığı açıklamalara dayanmaktadır.

Recep Baltaş'ın açıklamaları:

Techolay Sosyal'de de açıklamalar yapmış ithamlara karşı.

Ek olarak Emin Çıtak- Filmograf draması:

Son düzenleme:

"Filmograf" olarak bilinen Ali Yaşar ve "Techolay" kanalından Recep Baltaş arasındaki drama, temel olarak ortak yürüttükleri "Kısa Devre" programı için yapılan bir sponsorluk anlaşmasının gelir paylaşımından kaynaklanmaktadır.

Olayın Özeti:

1. Başlangıç Anlaşması: İkili, sponsorluk gelirlerini %50-%50 bölüşmek üzere sözlü olarak anlaşıyor.
  2. Anlaşmazlığın Fitili: Ali Yaşar'ın iddiasına göre, Recep Baltaş daha sonra bu anlaşmaya ek olarak toplam sponsorluk gelirinden fazladan bir pay talep ediyor. Bu durum, Ali Yaşar'ın alacağı %50'lik payın düşmesi anlamına geliyordu.
  3. Tarafların Tezi: Ali Yaşar, her türlü ek kesintinin Recep Baltaş'ın kendi %50'lik payından yapılması gerektiğini savunurken, Baltaş'ın toplam paradan kesinti yapmak istediğini belirtiyor.
  4. Kamuoyuna Taşınması: Anlaşmazlığın sürmesi üzerine Ali Yaşar, "Recep Baltaş Tarafından Kandırıldım!" başlıklı bir video ile durumu kendi perspektifinden anlatmıştır. Bu videoda faturalandırma ve ödeme süreçlerinde de sorunlar yaşandığını iddia etmiştir.
  5. Sonuç: Yine Ali Yaşar'ın iddiasına göre, konuyu bir video ile kamuoyuna açıklayacağını belirtmesi üzerine Recep Baltaş, ödemeyi başta anlaşılan %50-%50 oranında eksiksiz olarak yapmıştır.
Kısacası olay, başta anlaşılan mali paylaşım şartlarına sonradan uyulmadığı iddiasına dayanmaktadır. Bu özet, büyük ölçüde Ali Yaşar'ın kamuoyuna yaptığı açıklamalara dayanmaktadır.

Senelerdir filmografı takip ediyorum ve haksız tarafın filmograf olduğunu sanmıyorum. Zaten recep baltaşın nasıl bir insan olduğunu neredeyse herkes biliyor.

Anlaşılan şartlara uymayan kimse o haksızdır bu kadar basit. Bilmeden o haklı bu haksız demenin mantığı yok. Görelim bakalım hele somut verileri.

Sevgilisi çok yapmacık

Sevgilisi yüzünden herifi her yerden banladım anasını satayım.

Ayrıca herif elini nereye atsa bir şekilde elinde kalıyor. Bir cenabetlik var gibi. Çenesini tutamadığı için yıllarını verdiği forumdan "ayrılması" en büyük örneklerden.

Filmograf’ı neredeyse kurulduğundan beri izliyorum ve hiç falsosunu, belki başka yanlışları olmuştur ama bence bu konuda kendini haklı. Recep’in bir çok yerde birden fazla hatası ve yanlışı var ve kendiside pek güvenilir birisine benzemiyor hareketleri yüzünden. Filmografa ders olmuş oldu bence bu zamanda kimseye güvenmemek lazım hele iş yapıyorsan kâğıda %100 dökeceksin.

1 saatlik açıklama mı olur la film mi çekmiş

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Videoyu baştan sona 1x hızında izledim, Ali yaşar bütün mesajları google driver paylaşıp herşeyi kanıtlarım fakat kişisel gizlilik için yapamıyorum Recep Baltaş izin verirse paylaşacağım diyor, kendinden baya emin bir söz, tek tarafı dinleyip şu haklı demek abest olacağı için Recep Baltaş'ın videosunu bekliyorum. Ali yaşar neden 40 bölüm bedava gittim geldi diyor anlamadım, Madem yardım etmek istiyorsun sonradan neden para peşine düştü acaba.

Son düzenleme:

Olayın Özeti:

Fİlmografın başına gelenlere olaydan bağımsız bir izleyici olarak üzülemedim açıkçası.
Recep Baltaş'ın linç yediği konu malum, tweetler de malum.
Bu düşüncede ki bir insanın yanında neden olursun ki ? Arayış neydi mesela, linci desteklemeyebilirsin ama gelen tepkiler haksız ve ben sana destek olucam tutumu sergilemesi beni rahatsız etti açıkçası. Ücretsiz makale vereyim, ücretsiz reklamını yapayım, sponsor bulayım falan dedim diyor. Hayır kurumu musun abi sen? Ticaret yapıyorsun ya, ekmek teknen orası senin. Öyle bir linç ortamında neden iyilik meleği gibi destek olmaya gittin, amaç neydi çözemedim. İyi niyetinin cezasını çekmiş, ama iyi niyet gösterdiğin kişi buna layık mıydı benim takıldığım nokta o :D

Son düzenleme:
adı recep olup kandırıldık diyince bi sinir zıplıyor

Geri