Arkadaslar merhaba herkese iyi forumlar yurt dışından logitech g640 mousepad aldım bu ürünün orjinallik kontrolünü nasil yapabilirim herhangi bir yere barkod girince söyluyor mu orjinal veya değil diye yardımcı olabilirseniz sevinirim
Hocam seri no yu giriyorum boyle bir seri no yok diyor logitech kendi sitesinde mouse pad in kutusunu sekizgen kenar olarak gösteriyor ama bana gelen kutu kare bir kutu sizce sahte bir urun mu geldi bana ve kutu ustunde Çince yazılar var anladığım kadarıyla çinden göndermişlerMouse pad için var mıdır bilmiyorum. Ama şuradaki ürün kaydedin kısmına bakın veya kutusundaki serial numaraları falan aratın. Veya aldığınız site hakkında yorum falan arayın.
Logitech G640 Cloth Oyun Mouse Pad’i, performans eki
G640'ın orta yüzey sürtünmesi ve pürüzsüz yüzey dokusu, Logitech G algılayıcılara uyarlanmıştır. Kauçuk taban, düz durmasını ve yerinde kalmasını sağlar.www.logitechg.com
Alıntıyı görüntüle
Sahte büyük ihtimalle. Yurtdışından mouse pad alırken spesifik siteler hariç bulaşmamak gerekiyor. Temu, Aliexpress vb. çakma ürün de çok var. Razer, Logitech mouse pad ürünlerinin çakmaları da çok var. Fiyatları düşük olanlar genelde çakma oluyor. Orijinal Razer mouse padleri Amazon'dan bulabilirsiniz, Logitech yerelde orijinalini satanı görmedim.Hocam seri no yu giriyorum boyle bir seri no yok diyor logitech kendi sitesinde mouse pad in kutusunu sekizgen kenar olarak gösteriyor ama bana gelen kutu kare bir kutu sizce sahte bir urun mu geldi bana ve kutu ustunde Çince yazılar var anladığım kadarıyla çinden göndermişler
çok doğru söylüyorsunuz hocam en münasibi bunu iade etmek yalandan yere sahte ürüne para vermenin anlamı yokSahte büyük ihtimalle. Yurtdışından mouse pad alırken spesifik siteler hariç bulaşmamak gerekiyor. Temu, Aliexpress vb. çakma ürün de çok var. Razer, Logitech mouse pad ürünlerinin çakmaları da çok var. Fiyatları düşük olanlar genelde çakma oluyor. Orijinal Razer mouse padleri Amazon'dan bulabilirsiniz, Logitech yerelde orijinalini satanı görmedim.
Bence iade edin ve farklı bir mouse pad alın.
Hocam güncel olarak strelseries qck kullanıyorum logitech iyi diye geçmek istedim ama sahte urun geldi anladığım kadarıylaNe kadar aldınız bilmiyorum. Ama yerelde Wraith Spirit of Aim ''Speed'' yüzeyi.
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
Hybrid yüzey olarak Kensei mouse pad.
![]()
Kensei Gaming Gear Katana Edition Onibenji 500x500x4mm Hybrid Gaming Espor Oyuncu Mouse Pad - Fiyatı, Yorumları
Kensei Gaming Gear Katana Edition Onibenji 500x500x4mm Hybrid Gaming Espor Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Daha uyguna bir şey arıyorum diyorsanız da Pusat Control mouse padine bakılabilir.
Pusat Control Mousepad M : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Pusat Control Mousepad M : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Geniş mouse pad istiyorsanız KlasseGear PRO veya ExVega mouse padlerine bakabilirsiniz.