Logitech g640 mousepad orj kontrol

tokac51

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
Arkadaslar merhaba herkese iyi forumlar yurt dışından logitech g640 mousepad aldım bu ürünün orjinallik kontrolünü nasil yapabilirim herhangi bir yere barkod girince söyluyor mu orjinal veya değil diye yardımcı olabilirseniz sevinirim

Mouse pad için var mıdır bilmiyorum. Ama şuradaki ürün kaydedin kısmına bakın veya kutusundaki serial numaraları falan aratın. Veya aldığınız site hakkında yorum falan arayın.

2025-10-07_02-56.webp

Mouse pad için var mıdır bilmiyorum. Ama şuradaki ürün kaydedin kısmına bakın veya kutusundaki serial numaraları falan aratın. Veya aldığınız site hakkında yorum falan arayın.

Alıntıyı görüntüle
Hocam seri no yu giriyorum boyle bir seri no yok diyor logitech kendi sitesinde mouse pad in kutusunu sekizgen kenar olarak gösteriyor ama bana gelen kutu kare bir kutu sizce sahte bir urun mu geldi bana ve kutu ustunde Çince yazılar var anladığım kadarıyla çinden göndermişler

Hocam seri no yu giriyorum boyle bir seri no yok diyor logitech kendi sitesinde mouse pad in kutusunu sekizgen kenar olarak gösteriyor ama bana gelen kutu kare bir kutu sizce sahte bir urun mu geldi bana ve kutu ustunde Çince yazılar var anladığım kadarıyla çinden göndermişler
Sahte büyük ihtimalle. Yurtdışından mouse pad alırken spesifik siteler hariç bulaşmamak gerekiyor. Temu, Aliexpress vb. çakma ürün de çok var. Razer, Logitech mouse pad ürünlerinin çakmaları da çok var. Fiyatları düşük olanlar genelde çakma oluyor. Orijinal Razer mouse padleri Amazon'dan bulabilirsiniz, Logitech yerelde orijinalini satanı görmedim.

Bence iade edin ve farklı bir mouse pad alın.

Sahte büyük ihtimalle. Yurtdışından mouse pad alırken spesifik siteler hariç bulaşmamak gerekiyor. Temu, Aliexpress vb. çakma ürün de çok var. Razer, Logitech mouse pad ürünlerinin çakmaları da çok var. Fiyatları düşük olanlar genelde çakma oluyor. Orijinal Razer mouse padleri Amazon'dan bulabilirsiniz, Logitech yerelde orijinalini satanı görmedim.

Bence iade edin ve farklı bir mouse pad alın.
çok doğru söylüyorsunuz hocam en münasibi bunu iade etmek yalandan yere sahte ürüne para vermenin anlamı yok

Ne kadar aldınız bilmiyorum. Ama yerelde Wraith Spirit of Aim ''Speed'' yüzeyi.

Hybrid yüzey olarak Kensei mouse pad.

Daha uyguna bir şey arıyorum diyorsanız da Pusat Control mouse padine bakılabilir.

Geniş mouse pad istiyorsanız KlasseGear PRO veya ExVega mouse padlerine bakabilirsiniz.

Ne kadar aldınız bilmiyorum. Ama yerelde Wraith Spirit of Aim ''Speed'' yüzeyi.

Hybrid yüzey olarak Kensei mouse pad.

Daha uyguna bir şey arıyorum diyorsanız da Pusat Control mouse padine bakılabilir.

Geniş mouse pad istiyorsanız KlasseGear PRO veya ExVega mouse padlerine bakabilirsiniz.
Hocam güncel olarak strelseries qck kullanıyorum logitech iyi diye geçmek istedim ama sahte urun geldi anladığım kadarıyla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,917
Üyeler
183,029
Son üye
emonedoexd
Geri