Ekran kartı almama yardımcı olur musunuz?

atachu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,180
arkadaşlar selamlar geçen gün premierde kurgu yaparken bilgisayar bi anda kapanıp açıldı o günden beri ekran kartını zorlayacak işler yapamıyorum (rx580) oyunlarda vs fps korkunç derecede düştü büyük ihtimal ekran kartında bir sıkıntı var ve zaten fanı vs kırık oldugundan tamiriyle vs ugrasmak istemyiorum. RTX2060 düşünüyorum işimi görür fazlasıyla sahibindende 8000 ila 6000 tl arasında ilanalr mevcut (izmir içi olması laızm).
özetlersek rtx 2060 arıyorum bütçe maksimum 8 e çıkarım ama ekran kartı test etmekten vs anlamıyorum beni götürsün yeterli nelere dikkat etmem laızm alırken

Bu bütçeye bu ekran kartı tercih edilmemeli.

Bu bütçeye bu ekran kartı tercih edilmemeli.
önerilere açıgım dedigim gibi anladıgım bi konu değil 6-8 arası her karta okeyim ama ray tracing ve dlss olursa tadından yenmez. işlemcim ryzen 5 3500 bu arada

önerilere açıgım dedigim gibi anladıgım bi konu değil 6-8 arası her karta okeyim ama ray tracing ve dlss olursa tadından yenmez. işlemcim ryzen 5 3500 bu arada
Nvidia bandında 3000 serisi aşağısını önermiyorum. Sarı siteden bakıyorsanız fiyatlar genel olarak ederinden bir iki tık daha pahalı. Facebook gruplarından ya da marketinden bakmanı öneririm

Nvidia bandında 3000 serisi aşağısını önermiyorum. Sarı siteden bakıyorsanız fiyatlar genel olarak ederinden bir iki tık daha pahalı. Facebook gruplarından ya da marketinden bakmanı öneririm
3060 vs nasıl olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,777
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri