Elden Ring,Souls Oyun Dünyası

Reaksiyon skoru
32
Dostlar Merhaba,

İnternette sağlamlisans,ucuzgames vb sitelerde DarkSouls 3 oyunlarının steam ucuza steam kodları satılıyor bu nasıl oluyor? Souls oyunlarına başlamayı düşünüyorum ilk başlanacak oyunun Dark Souls 3 olduğunu anladım izlediğim 123671238. videodan sonra bu oyunların dinamiğine alışabilir miyim oynayabilir miyim bilmediğim için çok fazla para da vermek istemiyorum. Tavsiyede bulunabilecek varmı?

Dostlar Merhaba,

İnternette sağlamlisans,ucuzgames vb sitelerde DarkSouls 3 oyunlarının steam ucuza steam kodları satılıyor bu nasıl oluyor? Souls oyunlarına başlamayı düşünüyorum ilk başlanacak oyunun Dark Souls 3 olduğunu anladım izlediğim 123671238. videodan sonra bu oyunların dinamiğine alışabilir miyim oynayabilir miyim bilmediğim için çok fazla para da vermek istemiyorum. Tavsiyede bulunabilecek varmı?
Paylaşımlı hesap ile deneyebilirsin. 20TL ye felan steam hesabı bulursun. Bu başlama mevzusu biraz deneme yanılma olabilir . DS serisi, Sekiro, Elden Ring... Başka oyunlar. Ne aradığına neyden hoşlanacağına bağlı ya da şansa bırak gir gir dene. Çok bir para değil zaten. Ben sekiro ile başlamıştım. Kişiden kişiye değişir bence.

O siteler steam hesabı veriyor, çevrimdışı olarak oynayabilirsin sadece. Ayrıca bazıları gidiyor bozuluyor bir şey oluyor. Daha önce bir kere denemiştim almak daha iyi bence alamıyorsan bunlardan alacağına korsan indir daha iyi. En azından ona para ödemiyorsun bunlarda yapmadıkları oyundan para kazanamıyor böylelikle.

Oyuna gelirsek benim en sevdiğim serilerden birisidir, defelarca değişik build ve stillerle oyunu bitirdim. Hikayesi araştırarak ortaya çıkıyor ve cidden ilgi çekici ve keyifli, insanda merak uyandırıyor.

Grafik kalitesinden ziyade sanat tasarımları her birinin efsane zaten. Savaş dinamiklerine zaten girmiyorum iyi.
Ben yıllar yıllar önce ilk kez oynadığımda deli gibi keyif alıp yıllarca aradığım oyun buymuş ya demiştim. İlk 1 den başladım ama böyle bir zorunluluk yok.

Başlangıç bossunu kestikten sonra 2-3 oynarsan elin ısınır zevk almaya başlarsın. Orijinal alacak olsan yardımcı olurdum birlikte girebilirdik.
Oynamanı şiddetle tavsiye ederim, sonrasında Elden Ring de oyna.

Aynı oyun diyenler var ama değil çok başka tecrübe ikisi de. Oyuncuya kıymet veren ve ahmak yerine koymayan bir seri ben öyle düşünüyorum.

Dostlar Merhaba,

hocam forumda bunu söylemem yasak mı bilmiyorum fakat öncelikle bir korsan denemenizi öneririm. yada herhangi bir Dark souls oyununu steam üzerinden alıp 2 saate kadar denemeniz var diye biliyorum. 2 saati geçtiğinde iade hakkınız iptal oluyor yada aynı şekilde 2 hafta iade süreniz oynasanız da oynamasanız da. bende şuan dark souls remastered deniyorum daha öncesinden sekiro bitirmiştim fakat dark souls serisini oynamamıştım gayet güzel gidiyor şu anlık.

Benim de hiç souls oyunlarıyla alakam yoktu. Tam olarak mantığını Elden Ring'le öğrendim. Ardından Lies Of P, Bloodborne... Şimdi canım sıkıldıkça Lies Of P'yi oynayıp bitiriyorum. Dinamiğine alışmak kısmına gelirsek, küfür ederek, saç baş yolarak, masayı tekmeleyerek alışırsın.

Ya Elden Ring ten başla ya da 3. Oyundan diğer oyunlar biraz kütük gelebilir ama Dark souls 3 ten başlamanı tavsiye ederim Elden Ring fazla iyi kalıyor :)

Hocam alışmaya alışırsın ama farklı farklı buildler yapmak hangi silahı kullanayım diye düşünmek kafanı yoruyorsa sekiro' dan başlamak mantıklı olabilir.
Direk souls serisinden başlarsan Dark souls 3 ile başlayıp sonra 1 ve 2 yi oynamak sonrasında 3 ü tekrar oynayıp sekiro ve elden ring ile devam etmek keyifli olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,288
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri