Sinerji Çarşamba İndirimi 5070 li Sistem Güzel Fiyat

BeeL

80+
Reaksiyon skoru
10
  • Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
Çok ilgimi çekemedi benim bir nokta hariç.

45.000₺ lik ürüne kargo ücreti istenilmesi ?

çok gözüme batmadı benim, 45k para ödedikten sonra 150tl kargo gözüme batmaz

Şahsi fikrim pahalı olduğu yönünde

Selamlar,

İşlemci biraz eski kalıyor yeni sisteme göre. Bu fiyata daha güncel işlemciler daha iyi olurdu. Şahsen yeni sistemlere am4/5 anakart ve amd işlemci alınmasını öneriyorum daha uzun ömürlü ve upgradeye açık oluyorlar. (intel sürekli soket değiştirdiği için gelecekte güncel işlemciye upgrade yapamayabilirsiniz ondan dolayı amd öneriyorum, onun dışında sağlam bir intel işlemci de uzun süre işinizi görecektir)
Anakartı çok düşük seviye kalmış özelleştirmeler de biraz tuzlu oluyor. Özelleştirmelere az da olsa bir fiyat avantajı koyabilirlerdi.
Ram 16gb kesinlikle yetersiz minimum 32 olmalı. Onu da cl 30 patriot yaparsan +3300 oluyor. Twinmoss seçeneği de +1800 oluyor.

Kasa özelleştirmeleri çok küçük bifentix veya msi mag force seçeneği koyulmalıydı +7500lük özelleştirmeler koymuşlar çok saçma bir şekilde.

İşlemci soğutucu ve anakart iyi zaten oralarda herhangi bir şey söylemeye gerek yok.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: BeeL
Selamlar,

İşlemci biraz eski kalıyor yeni sisteme göre. Bu fiyata daha güncel işlemciler daha iyi olurdu. Şahsen yeni sistemlere am4/5 anakart ve amd işlemci alınmasını öneriyorum daha uzun ömürlü ve upgradeye açık oluyorlar. (intel sürekli soket değiştirdiği için gelecekte güncel işlemciye upgrade yapamayabilirsiniz ondan dolayı amd öneriyorum, onun dışında sağlam bir intel işlemci de uzun süre işinizi görecektir)
Anakartı çok düşük seviye kalmış özelleştirmeler de biraz tuzlu oluyor. Özelleştirmelere az da olsa bir fiyat avantajı koyabilirlerdi.
Ram 16gb kesinlikle yetersiz minimum 32 olmalı. Onu da cl 30 patriot yaparsan +3300 oluyor. Twinmoss seçeneği de +1800 oluyor.

Anakart özelleştirmeleri çok küçük bifentix veya msi mag force seçeneği koyulmalıydı +7500lük özelleştirmeler koymuşlar çok saçma bir şekilde.

İşlemci soğutucu ve anakart iyi zaten oralarda herhangi bir şey söylemeye gerek yok.
Evet anakart kısmında dediğine katılıyorum daha iyi bir kart konulabilirdi. genel fiyatını düşük tutmak için h610 seçilmiş gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar,

Anakart özelleştirmeleri çok küçük bifentix veya msi mag force seçeneği koyulmalıydı +7500lük özelleştirmeler koymuşlar çok saçma bir şekilde.

Fakat şimdi dikkat ettim 352 TL verip B760 alabiliyorsun :O

Evet anakart kısmında dediğine katılıyorum daha iyi bir kart konulabilirdi. genel fiyatını düşük tutmak için h610 seçilmiş gibi
Aceleniz yoksa Cuma gaming gecesi sistemleri bekleyin bence. Ben 5070 sistemi 46'ya düşürdüklerinde özelleştirmeler ile 50'ye aldım.

Ancak yaptığım özelleştirmeler gerekli şeyler değil kasa ve anakart yönündeydi.
Asus b650m-r anakartla çıkarmışlardı sistemi yani güncellemeye bütçe yoksa yapılması gerekli değil zaten güzel bir anakart.
Kasa tarafında sadece estetikten dolayı değiştirmiştim. Bifentix beyaz kasa psu c+ seviyesi koymuşlardı. O haliyle de alınabilirdi.
işlemci amd r5 7600, ram 2x16 patriot cl30.

Her hafta benzer bir sistem çıkıyor. Cuma günü beni etiketleyip konu açarsanız destek olmaya çalışırım.

Linkte ki sistemi gördüm storyde, fiyatı iyi bakın derim.

12600kf ısınan düşük bir işlemci
Giriş seviye anakart
Giriş orta ram
Ortalama ssd
Soğutamayacak hava soğutma
İlk defa gördüğüm psu kasa

çok gözüme batmadı benim, 45k para ödedikten sonra 150tl kargo gözüme batmaz
Olay 45k para ödedikten sonra 150₺ kargo ücreti öderimde değil zaten 45k ödediğin bir ürüne hala daha kargo ücreti istenilmesinde ödeyebilmek, ödeyememek veya miktarın azlığı çokluğu değil direkt ücretin varlığına takıldım ben

Aslında benim de bu sistemde gözüme batan tek şey anakartın seviyesi sanırım. Ama söylenildiği gibi B760 a 300 küsür tl fark ile çıkılabiliyorsa ve bu sinerjinin bir fiyat hatası değilse, yani siparişten sonra arayıp iptal ettirmeyecekse sistem makul bir hal alıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: BeeL
Linkte ki sistemi gördüm storyde, fiyatı iyi bakın derim.

hatalı sistem 12600kf gibi güçlü işlemciye h610 konulmaz anakart işlemciyi besleyemez sogutamaz çok fazla güç ve ısınıana ürünler intel ürünleri

2. ram 16 gb oyun için artık 32 şart

Geri