Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,531
Herkes kendi yoluna. Başka yapacak bir şey yok.Karışmak değil hocam tavsiye bekliyorum ne yapabilirim diye
Herkes kendi yoluna. Başka yapacak bir şey yok.Karışmak değil hocam tavsiye bekliyorum ne yapabilirim diye
Haklısınız ortam yavaştan öyle oldu zaten. Beraber çalışalım şöyle yapalım böyle yapalım diyoruz ama işin sonunla biri anya'ya biri konya'ya gidecek gibi. Hiç değilse ayda 1 görüşseydim ama böyle olmasaydı.
Önemli bir sebep olması gerek. Özel değilse anlatabilir misiniz merak ettim.12 yıllık arkadaşımı tek günde silmiştim ve asla hiçbir mesajına dönmedim 7 yıldır konuşmuyoruz insan unutuyor her şeyde olduğu gibi.
Dediğiniz oldu yakın değilmişiz ki tek kalemde silebildi16 yaşındaki bir inanın çok yakın arkadaşı olmaz. Öyle diyorsan da bak o kadar yakın değilmiş derim.
Doğrudur hocam, zaman her şeyi değiştirir. İyiyi de götürür kötüyü deGözünüzü korkutmak gibi olmasın ama okul bittiğinde ve iş hayatına atıldığınızda en son sorun edeceğiniz şeylerden birisi, aileniz dışında birileriyle olan ilişkilerinizin durumu.
Bir kız arkadaşımız konusunda yıllarca yalan söylemiş.Belden aşağı yalanlar.Önemli bir sebep olması gerek. Özel değilse anlatabilir misiniz merak ettim.
Eminim sizde benimle aynı duyguyu yaşadınız, kaç yıllık arkadaşım tanırım öyle bişey yapmaz dersiniz tak bişey çıkar. Sizin olay da betermiş üzüldümBir kız arkadaşımız konusunda yıllarca yalan söylemiş.Belden aşağı yalanlar.
Okulda racon kesti zaten arkadaşlar ayırdı.Yarın git sıkıştır de sen hayırdır emınaa
Bende internetten atışma sandım nedense ya sen keseydin raconuOkulda racon kesti zaten arkadaşlar ayırdı.
Güçsüzüm ve kimseyi dövebilecek cesaretim yok. Üzerime gelseydi kendimi savunurdum orası ayrı. ''Senin ananı şöyle yaparım seni şöyle döverim öldürürüm'' tarzı konuştu cevap dahi vermedim sustum sadece. Daha fazla abarttı sus artık dedim o da şuna bak nasıl rolleniyo falan dedi. Saldım sonra arkadaşla beraber çıktım sınıftanBende internetten atışma sandım nedense ya sen keseydin raconu
Olm güçsüz korkak olabilirsende nekadarda olursada bu kadarda hassas konulara nasıl dayanabilirsiniz ana lan anan tırnak ucu kadardamı gurur yok aklım almıyor laflarıyla çok fazlasıyla gelmişte zaten fiziksel düşünmeyin herşeyi ana karıştırmasıylaGüçsüzüm ve kimseyi dövebilecek cesaretim yok. Üzerime gelseydi kendimi savunurdum orası ayrı. ''Senin ananı şöyle yaparım seni şöyle döverim öldürürüm'' tarzı konuştu cevap dahi vermedim sustum sadece. Daha fazla abarttı sus artık dedim o da şuna bak nasıl rolleniyo falan dedi. Saldım sonra arkadaşla beraber çıktım sınıftan
bırak sal onu ya gülüp eğlenmiş gelmiş trip atıyoEski defterler açıldı hocam. Yok daha önce de böyle yaptın ben affettim falan dedi. Benim bildiğim affettiyse o konu bi daha açılmamak üzere kapanır hocam yanlış mıyım? Daha önce de sürekli böyle yapıyodu bunun üzerinden espri döndürüyodu.
En ufak bişeyde bile ana bacı yapan biri. Susmayacağını bildiğim için hiç cevap bile vermedim. Arkadaş olduğumuz zaman ''Ben size ana bacı yapmıyorum sizde bana yapmayın.'' dedim. Aldığım cevap ''Biz onu anana itafen söylemiyoruz, laf olsun diye'' dedi. Söyleyeceklerim bu kadarOlm güçsüz korkak olabilirsende nekadarda olursada bu kadarda hassas konulara nasıl dayanabilirsiniz ana lan anan tırnak ucu kadardamı gurur yok aklım almıyor laflarıyla çok fazlasıyla gelmişte zaten fiziksel düşünmeyin herşeyi ana karıştırmasıyla
Hayır sinirlendiğim şey zamanında olay yaşanmış bitmiş senin önüne bir seçenek düşmüş ister affet ister affetme. Sen affetmişsin şimdi işine gelmeyince ben seni bu zamanda affettim sen gene böyle yaptın falan diyor. Şaka gibi olay.bırak sal onu ya gülüp eğlenmiş gelmiş trip atıyo