ben değilim şahsen ya,Memnun musun şikayetlerin neler
.Düşük bir puan bu biraz düşündürdü
Hocam merhaba, ürünü alalı heralde bir seneye yakın olmuş kozmetik olarak ne durumda? Mekanik olarak nasıl şu an(gıcırdama ses falan) geliyormu?ben değilim şahsen ya,
Beyler Cumartesi akşam sipariş ettiğim ürün Salı günü elime ulaştı, yaklaşık 3-4 saattir pc başındayım soruları alabilirim,
Forumda çok fazla koltuk arayan insan gördüm, binevi akıllarındaki soru işaretlerini gidermek isterim.
Şimdilik başlıca Soru ve Cevapları yazdım aşağıya.
10 Üzerinden Puanlayacak Olursak
İlk izlenim olarak 10 üzerinden bence kesinlikle Genel kalite 7
9 değil 8 değil. Bence indirimde vs düşük fiyatlara bulabilirseniz tercih edilebilir ama onun dışında şahsen önermiyorum, benim gibi 7.6k bayılmak koyar o zaman.
Konfora...Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Kozmetik olarak ilk günki gibi, gıcırdama var bide sabit duramıyorum, ileri geri sağ sol sallanıyorHocam merhaba, ürünü alalı heralde bir seneye yakın olmuş kozmetik olarak ne durumda? Mekanik olarak nasıl şu an(gıcırdama ses falan) geliyormu?
İsimlendirme ye aldanmayın kiloya göre sınıflara ayırmışlar Hira da obezlere hitap ediyor sadece oturma ve yaslanma yeri geniş onun dışında ana gövde kalitesi aynı.15li plustan iyi mi bu model?
obez demeyeydin iyiydi :')İsimlendirme ye aldanmayın kiloya göre sınıflara ayırmışlar Hira da obezlere hitap ediyor sadece oturma ve yaslanma yeri geniş onun dışında ana gövde kalitesi aynı.
Yani tatlı sözlerle iyimser olmak onlara daha fazla kötülük yapmak gibi bir şey çünkü bu ciddi bir sorun.obez demeyeydin iyiydi :')
Bilmiyorumki laptop vs almıstım daha önce neden yüklediler anlamadım bi baktım 1800 tl varmış kullandım hemenhediye kartı nereden geldi hocam
bülo bey ciddi alıcıysan yarın gidiyim oturiyim ikisinede. özel mesajdan görsel de yüklerim15li plustan iyi mi bu model?
hizmete bak ldsjkaflkdsjlkbülo bey ciddi alıcıysan yarın gidiyim oturiyim ikisinede. özel mesajdan görsel de yüklerim