🔥İndirim XDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu 7.595,90TL

Geçen festivalde 6 k idi normal fiyatı 7 k dı.Şimdi indirimli fiyat 7 k olmuş :D

Xdrive atak modelini aldım 3 ay önce 1.86 116 kilo adamım 2. ayda çatırdamaya başladı hafif zorlayınca bile koltuk kendi kendine geri tık tık tık atıyor, garantisi iyiyse değişim yaparlarsa iyi olabilir ama yapmıyorlarsa kötü marka tercihi

Memnun musun şikayetlerin neler
ben değilim şahsen ya,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşük bir puan bu biraz düşündürdü
.

ben değilim şahsen ya,

.
Hocam merhaba, ürünü alalı heralde bir seneye yakın olmuş kozmetik olarak ne durumda? Mekanik olarak nasıl şu an(gıcırdama ses falan) geliyormu?

Hocam merhaba, ürünü alalı heralde bir seneye yakın olmuş kozmetik olarak ne durumda? Mekanik olarak nasıl şu an(gıcırdama ses falan) geliyormu?
Kozmetik olarak ilk günki gibi, gıcırdama var bide sabit duramıyorum, ileri geri sağ sol sallanıyor

Vidaları gevşemiştir diye vidalarını sıktım, değişim sözü konusu değil

15li plustan iyi mi bu model?
İsimlendirme ye aldanmayın kiloya göre sınıflara ayırmışlar Hira da obezlere hitap ediyor sadece oturma ve yaslanma yeri geniş onun dışında ana gövde kalitesi aynı.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
İsimlendirme ye aldanmayın kiloya göre sınıflara ayırmışlar Hira da obezlere hitap ediyor sadece oturma ve yaslanma yeri geniş onun dışında ana gövde kalitesi aynı.
obez demeyeydin iyiydi :')

Geri