🔥İndirim XDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu 7.595,90TL

Ben koltuk aldıktan sonra hepsi indirime girmeye başlıyor mübarek

Bu arada koltuk bu sene içerisinde 6.288 TL ye kadar düşmüş. Geçen ayda zaten şuanda olduğu fiyattan satılıyormuş fiyatı yükseltip tekrar düşürmüşler. Ortada bir indirim yok bilginiz olsun.

Onu iptal ettim ya bi koltuk buldum idarelik onla takılcam şimdilik. Bunu öğrenmek için sordum, hawk fab ve 15li plus öneriliyor ya genelde
hawk sağlam koltuk kullanıyorum 2023 bu yana süngerler biraz gitti kolçaklar içine doğru gitti.70 kiloyum
konfor pek yok.iyi diyenlere aldırış etme adamlar rahat koltuk görmemiş :^)
ama sağlam yani terletmiyor en büyük problem belli saaten sonra çok rahatsız ediyor.manevi değeri çok yüksek hediye geldi yoksa 50 yerde satardım.
arkadaşta aldı 6 ay oldu plastik sandelyede oturuyor halen birgün yanına gidersem fotoraf atarım :D ortada kabak gibi duruyor koltuk.

Beleşe geldi 1800 lira hediye varmış

1760006473253.webp

Ortalama 1 yıldır kullanıyorum diyebilirim, soru varsa alabilirim. Bence 10 üzerinden 7 Puan

katılıyorum düşük bir puan hani 8 deseydi okeydim bu arada demek ki kötü
Bir çok kişi de çok iyi demiş. Ben alıp kendim deneyimleyeceğim satıcı amazon da olduğu için 30 gün iade süresi var kurulum yapılsa dahi

Bir çok kişi de çok iyi demiş. Ben alıp kendim deneyimleyeceğim satıcı amazon da olduğu için 30 gün iade süresi var kurulum yapılsa dahi
iyimiş kanka bir dene bakalım f/p ürünü gibi duruyo geçen razer indirime girmiş 15 e düşmüş bunun 2 katı ama bilemedim bi koltuğa 15k verilir mi içim acır gibi geldi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,107
Üyeler
183,218
Son üye
auffs
Geri