hawk sağlam koltuk kullanıyorum 2023 bu yana süngerler biraz gitti kolçaklar içine doğru gitti.70 kiloyumOnu iptal ettim ya bi koltuk buldum idarelik onla takılcam şimdilik. Bunu öğrenmek için sordum, hawk fab ve 15li plus öneriliyor ya genelde
hediye kartı nereden geldi hocam
valla belese gelmis ben 2024de 6500e aldim
Memnun musun şikayetlerin nelerOrtalama 1 yıldır kullanıyorum diyebilirim, soru varsa alabilirim. Bence 10 üzerinden 7 Puan
Düşük bir puan bu biraz düşündürdüOrtalama 1 yıldır kullanıyorum diyebilirim, soru varsa alabilirim. Bence 10 üzerinden 7 Puan
katılıyorum düşük bir puan hani 8 deseydi okeydim bu arada demek ki kötüDüşük bir puan bu biraz düşündürdü
Bir çok kişi de çok iyi demiş. Ben alıp kendim deneyimleyeceğim satıcı amazon da olduğu için 30 gün iade süresi var kurulum yapılsa dahikatılıyorum düşük bir puan hani 8 deseydi okeydim bu arada demek ki kötü
iyimiş kanka bir dene bakalım f/p ürünü gibi duruyo geçen razer indirime girmiş 15 e düşmüş bunun 2 katı ama bilemedim bi koltuğa 15k verilir mi içim acır gibi geldiBir çok kişi de çok iyi demiş. Ben alıp kendim deneyimleyeceğim satıcı amazon da olduğu için 30 gün iade süresi var kurulum yapılsa dahi