Yardım Monster Laptop alınır mı?

Ben aldım ekranı bozuldu garantiye girmez dediler para istediler bende vermedim.
Ekranlarında sorun olmasa fena değil ama statik elektriklenme çok oluyor bu sebeple. Gamegaraj falan bakın derim

Ben aldım ekranı bozuldu garantiye girmez dediler para istediler bende vermedim.
Ekranlarında sorun olmasa fena değil ama statik elektriklenme çok oluyor bu sebeple. Gamegaraj falan bakın derim
Hocam zaten şuan ona bakıyorum teşekkür ederim yorum için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direkt linki attım hocam iyi midir nasıldır

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
T7 v20.4 kullanıyorum 4 senedir 0 sorun dün termal macunu kendim değiştirdim RDR2 ultra ayarlarda işlemci sıcaklığı 75 ekran kartı 76 77 lerde yeri geldi 1 hafta açık kaldığı bile oldu 1 kez sorun yaşamadım. Abim abra kullanıyordu 8 senedir ondada hiçbir sorun olmadı hatta yetersiz geliyor diye yeni modellerden almıştı.

Teknoloji şans işi kimsenin sorun yaşamadığı üründe de sorun yaşayabilir herkesin sorun yaşadığı üründe sorun yaşamayabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O yüzden desteği iyi olanı seç

Bende kullandım monster ama millattan önceki bi model vardı elimde 1050 ekran kartı i5 7500 HQ işlemcili bi modeldi abra a5 12.1.1 mi öyle bir şeydi. Şu anki modelleri ile kıyaslamak saçma olur ama malzeme kalitesi ve destek sürecini deneyimlemiş biri olarak anlatabilirim. Malzemesi bence de dandik üsteki arkadaşlardan biri yazmış, ben klavyeye kola döktüm klavye naneyi yemişti desteğe götürdüm 600 tl ye değiştirdiler bakımını yaptılar bazı kırık yerleri de ücretsiz bir şekilde yenilemişlerdi sağ olsunlar destek kısmı bana iyi gelmişti. Kesinlikle kütüphanede falan kullanılmıyo öğrenciyken ders çalışayım dedim hayvan gibi ses çıkıyodu fanlardan şimdi nasıldır tabi bilemem

Eskiden alınırdı ama artık fp olmaktan çıktı maalesef ben kulandım hiç bir sorun görmemiştim gerçi.Kalite konusssunda gamegarajında pek farkı yok diyim. Uzun süre kulanacaksan Asusu tercih et.

Geri