🔥İndirim 🔥Samsung Odyssey 32" 1 ms 4K Pivot IPS 144 Hz - 21.999,00TL🔥

1000125166.webp

Geçen sene bugün almışım hocam. Fiyat olarak şuan çok uçuk geldi. He monitörü sorarsanız on numara beş yıldız.

Oled kullanım ömrü 5 senedir ips 10 sene 2 tane lg oled tv miz 3. Ve 4. Senesinde oled yanığı oldu kesinlikle tavsiye etmem mini led veya ips alın geçin
10 sene kullanım da her üründe kullanan görmedim be hocam. Eskiden bir ürün alırdık ciddili ömürlük olurdu. İki bakım yapardık en fazla. Şimdiki ürünler çok nazik. Her an ben bozulabilirim modunda hepsi :kekw:

Ondan çok farketmiyor benim için 5 sene daha uygun. Tabi fiyatına göre uygun.

Geçen sene bu monitörün G70B modelini 12-13k gibi bir fiyata almıştım. Bu bir tık fazla geldi.
O modelin yeni tasarıma revize edilmiş hali. Karşılaştırması burada.

Aradaki fiyat farkına değecek tek kısmı herhalde arka port giriş yönünün düzeltilmesi. Kabloları çıkarmak çok zor oluyordu.

Onun dışında aynı gibi duruyor. Yeni özelliği varsa değecek yazın, ben de merak ettim.

İncelemesi çok iyi değil. Alacaktım vazgeçtim 4 ay önce

10 sene kullanım da her üründe kullanan görmedim be hocam. Eskiden bir ürün alırdık ciddili ömürlük olurdu. İki bakım yapardık en fazla. Şimdiki ürünler çok nazik. Her an ben bozulabilirim modunda hepsi :kekw:

Ondan çok farketmiyor benim için 5 sene daha uygun. Tabi fiyatına göre uygun.

Geçen sene bu monitörün G70B modelini 12-13k gibi bir fiyata almıştım. Bu bir tık fazla geldi.
O modelin yeni tasarıma revize edilmiş hali. Karşılaştırması burada.

Aradaki fiyat farkına değecek tek kısmı herhalde arka port giriş yönünün düzeltilmesi. Kabloları çıkarmak çok zor oluyordu.

Onun dışında aynı gibi duruyor. Yeni özelliği varsa değecek yazın, ben de merak ettim.
Bende g70b yi mediamarkt üzerinden 13 k ya satın almıştım çok memnunum kendi kendine uyanma sorunu vardı diğer monitörleri etkiliyordu oda bixi asistanı yüzündenmiş silince düzeldi oled konusunda inanın 40-50 k verdiğiniz tv niz bir anda oled yanığı olunca sakince karşılayamıyorsunuz ama tabi taktir sizin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,118
Üyeler
184,109
Son üye
unitedadam
Geri