Sapphire 9070xt pulse alınır mı

35Yavuz

80+
Reaksiyon skoru
3
Hocalarım geçenlerde palit marka rtx 5070 ekran kartım için bir konu açmıştım. Kart aşırı çok sıcak çalışıyor ve aşırı fazla coil whine var. Satıp sapphire pulse 9070xt almak istiyorum. Çünkü güç kaynağımda 2x8 pin var. Biraz araştırdım sapphire pulse hakkında pek olunlu şeyler duymadım sizce de sorunlu bi kart mıdır?

Hocam indirim kovalarsanız asusun ürünü giriyor içinize sinmiyorsa onu bekleyin

Powercolor reaper modeli var hocam aynı fiyata ne düşünüyorsunuz
Ona yakın fiyata Gigabyte Gaming OC modeli varken alınmaz. Reaper modelinin soğutması kötü
Gaming Gecesinde fiyatı düşecek bu arada, onu beklemenizi öneririm

Ona yakın fiyata Gigabyte Gaming OC modeli varken alınmaz. Reaper modelinin soğutması kötü
Gaming Gecesinde fiyatı düşecek bu arada, onu beklemenizi öneririm
Hocam bildiğim kadarıyla tam tersine gigabytenin vram ısınma problemi var karıştırmadığınıza emin misiniz?

Sapphire sıkıntılı, başka markaya yönelin derim
sapphire en iyi amd kart üreticilerinden
Hocalarım geçenlerde palit marka rtx 5070 ekran kartım için bir konu açmıştım. Kart aşırı çok sıcak çalışıyor ve aşırı fazla coil whine var. Satıp sapphire pulse 9070xt almak istiyorum. Çünkü güç kaynağımda 2x8 pin var. Biraz araştırdım sapphire pulse hakkında pek olunlu şeyler duymadım sizce de sorunlu bi kart mıdır?
cw şans işi kendim 2 fanlı sapphire pulse rx7800xt kullanıyorum 300-400 fps ten sonra tinleme başlıyor bende onun harici bir şey yok keşke en başta 9070xt alsaydın satınca hafif zarar edicen şimdi.

sapphire en iyi amd kart üreticilerinden

cw şans işi kendim 2 fanlı sapphire pulse rx7800xt kullanıyorum 300-400 fps ten sonra tinleme başlıyor bende onun harici bir şey yok keşke en başta 9070xt alsaydın satınca hafif zarar edicen şimdi.
Hocam bilgisayar hazır sistem olarak aldım başta kendim toplayacaktım ve en başından beri gönlümde 9070xt vardı. Ama o zaman bütcem yetmiyordu şimdi birwz para toparladım. Sanırım sapphire pulse alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte'ın Gaming OC modeli iyi. Windforce ve Eagle modeli kötü hocam
Hocam doğrudur ben de ilk başlarda dediğiniz modele bakıyırdum ama güç kaynağımda 2x8 pin var dediğiniz model 3x8 girişli dönüştürücü kullanmak pek içimden gelmiyor açıkçası

Hocam bilgisayar hazır sistem olarak aldım başta kendim toplayacaktım ve en başından beri gönlümde 9070xt vardı. Ama o zaman bütcem yetmiyordu şimdi birwz para toparladım. Sanırım sapphire pulse alacağım.
reaperden iyi , gaming oc ile aynı idi sanırım soğutması yani f/p anlamında fena değil ma 1-2k daha ucuz olsa tadından yenmez sapphire zaten en iyi AMD üreticilerinden biri sapphire pulse te 2 fanlı haliylie çoğu 3 fanlıya taş çıkaran bir model ki 9000 serisinde 3 fanlı öyle düşün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,288
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri