Yeni anakart önerisi

Velquor

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4500
Şuan Biostar B450mh anakartım var. 5 senedir kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum. Önerileriniz nedir? Şuanda RX6600 ve Ryzen 5 5500 işlemcim var. İkisinide değiştireceğim ve ikinci bir M2 SSD alacağım.

Anakart değişme sebebi nedir? Elinizde AM4 işlemci mevcut bence bekleyip işlemci ve ram ile beraber değiştirerek AM5 DDR5 e geçiş yapmak daha mantıklı olur AM4 DDR4 de kalarak yükseltme yapmak yerine

ikinci el ssd alınmaz bu arada tamamen güvenmediğin bir yerden. Ömrü ne seviyede olacak ne şartlar altında kullanılmış olacak

Anakart değişme sebebi nedir? Elinizde AM4 işlemci mevcut bence bekleyip işlemci ve ram ile beraber değiştirerek AM5 DDR5 e geçiş yapmak daha mantıklı olur AM4 DDR4 de kalarak yükseltme yapmak yerine
Hocam çok eskidi bazı problemleri var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el ssd alınmaz bu arada tamamen güvenmediğin bir yerden. Ömrü ne seviyede olacak ne şartlar altında kullanılmış olacak
İkinci el almıcam hocam bir tane daha alacağım.

DDR5 için yeni bir işlemcide lazım. İlerde onuda yapabilirim.

anladım. 20k civarı biriktirip direk ddr5 geçmelisin bence. bu saatten sonra ddr4 e yatırım yapmak saçma olur. yok illa kalcam diyorsan ikinci el herhanhgi bir ddr4 anakart işini görür. ne aldığının bence pek önemi yok

Ekran kartı ve işlemciyi de yükseltmeyi düşündüğünüz için dedim bekleyip anakart işlemci ram üçlüsünü değişerek DDR5 e geçmeniz daha iyi olacaktır diye AM4 sokette kalaran bir yükseltme yapmanın çok anlamlı olacağını düşünmüyorum ben

Ekran kartı ve işlemciyi de yükseltmeyi düşündüğünüz için dedim bekleyip anakart işlemci ram üçlüsünü değişerek DDR5 e geçmeniz daha iyi olacaktır diye AM4 sokette kalaran bir yükseltme yapmanın çok anlamlı olacağını düşünmüyorum ben
Teşekkürler hocam düşüneceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,715
Üyeler
184,206
Son üye
AydınBeyy
Geri