Hocam çok eskidi bazı problemleri var.Anakart değişme sebebi nedir? Elinizde AM4 işlemci mevcut bence bekleyip işlemci ve ram ile beraber değiştirerek AM5 DDR5 e geçiş yapmak daha mantıklı olur AM4 DDR4 de kalarak yükseltme yapmak yerine
İkinci el almıcam hocam bir tane daha alacağım.ikinci el ssd alınmaz bu arada tamamen güvenmediğin bir yerden. Ömrü ne seviyede olacak ne şartlar altında kullanılmış olacak
DDR5 için yeni bir işlemcide lazım. İlerde onuda yapabilirim.Anakart değişme sebebi nedir? Elinizde AM4 işlemci mevcut bence bekleyip işlemci ve ram ile beraber değiştirerek AM5 DDR5 e geçiş yapmak daha mantıklı olur AM4 DDR4 de kalarak yükseltme yapmak yerine
anladım. 20k civarı biriktirip direk ddr5 geçmelisin bence. bu saatten sonra ddr4 e yatırım yapmak saçma olur. yok illa kalcam diyorsan ikinci el herhanhgi bir ddr4 anakart işini görür. ne aldığının bence pek önemi yokHocam çok eskidi bazı problemleri var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el almıcam hocam bir tane daha alacağım.
DDR5 için yeni bir işlemcide lazım. İlerde onuda yapabilirim.
Ekran kartı ve işlemciyi de yükseltmeyi düşündüğünüz için dedim bekleyip anakart işlemci ram üçlüsünü değişerek DDR5 e geçmeniz daha iyi olacaktır diye AM4 sokette kalaran bir yükseltme yapmanın çok anlamlı olacağını düşünmüyorum benHocam çok eskidi bazı problemleri var.
İkinci el almıcam hocam bir tane daha alacağım.
DDR5 için yeni bir işlemcide lazım. İlerde onuda yapabilirim.
Teşekkürler hocam düşüneceğim.Ekran kartı ve işlemciyi de yükseltmeyi düşündüğünüz için dedim bekleyip anakart işlemci ram üçlüsünü değişerek DDR5 e geçmeniz daha iyi olacaktır diye AM4 sokette kalaran bir yükseltme yapmanın çok anlamlı olacağını düşünmüyorum ben