Yardım Colorful Battle B650A-GHA Wifi sorun yaşar mıyım?

Reaksiyon skoru
9
Merhaba arkadaşlar elimde bulunan anakartı başlıkta belirttim, henüz sisteme takmadım ama bazı yerlerde şikayetler falan gördüm. Özelliklerini araştırdığımda baya dolu bir kart olması yanı sıra böyle şeyler duymak biraz canımı sıktı? Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Parça uyumluluğu, bios meselesi vs.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba arkadaşlar elimde bulunan anakartı başlıkta belirttim, henüz sisteme takmadım ama bazı yerlerde şikayetler falan gördüm. Özelliklerini araştırdığımda baya dolu bir kart olması yanı sıra böyle şeyler duymak biraz canımı sıktı? Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Parça uyumluluğu, bios meselesi vs.
Wifi sorunu yaşamasanda yazılım sorunu yaşarsın gibime geliyor. Hediye mi yoksa çok ucuza mı denk geldi de aldınız ? Gaming plus wifi modelleriyle aynı bütçede görünüyor da

Wifi sorunu yaşamasanda yazılım sorunu yaşarsın gibime geliyor. Hediye mi yoksa çok ucuza mı denk geldi de aldınız ? Gaming plus wifi modelleriyle aynı bütçede görünüyor da
Gaming gecesi indiriminde aldım 6800 TL gibi bir fiyata, araştırdığımda faz sayısı, m2 slotları vs gayet tatmin edici gözüküyor. 19 faz vrm var mesela aynı VRM e sahip anakartlar 10 bin liradan aşağı değil, genel olarak forumda da önerilmiş ama yeni sisteme takacağım için biraz endişendim şikayetleri görünce.

Gaming gecesi indiriminde aldım 6800 TL gibi bir fiyata, araştırdığımda faz sayısı, m2 slotları vs gayet tatmin edici gözüküyor. 19 faz vrm var mesela aynı VRM e sahip anakartlar 10 bin liradan aşağı değil, genel olarak forumda da önerilmiş ama yeni sisteme takacağım için biraz endişendim şikayetleri görünce.
Hayırlı olsun takmakta sorun olmaz ama dediğim gibi yazılım, destek ve bios konusunda biraz sinir edebilir.

Hayır, h.o.
bende b650m white var sorun yaşamadım onlarca ayar yaptım

Yazın Asus tuf b650 e wifi aldım. 7000 TL'ye ince hesaptan. Onu bir daha verirse kaçırmayın. Wifi alıcısı çok iyi. Mesela bende msi mag b560m mortar var. Wifi alıcısı çok kötü. Kopma yaşanıyor bazen. Yeni sürücüyü denemedim. Asus bu işi biliyor. Şaşmayın Asustan

Hayır, h.o.
bende b650m white var sorun yaşamadım onlarca ayar yaptım
Teşekkürler hocam inşaallah sorun yaşamam ben de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim sorun yaşarsam değerlendirebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri