Throne ve Claws fason üretim. Fason üretim tarafında ₺1000 üstü ekipmanlara vermek yerine, direkt ana üreticileri Çinlilerin markalarını almak daha mantıklı. Fare olarak Scyrox V6 veya V8 öneririm.
Ekstra skatez almanız gerekiyor. Yanında gelen skatezler iyi değil. Beyaz renkleri mevcut. Skatez hızları görsellerde belirtiyor. Ben yeşil öneririm. Veya Wraith sitesindeki Xray dot skatezlere de bakabilirsin. Dot olanlar daha fazla geliyor. Yani F/P ürünü.
Klasse Dot ve Donut Skatez (Onyx Flow, Donut) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
wraithesports.com
Wraith'in speed beyaz mouse padleri kalmamış. Hybrid olur diyorsan şu alınabilir. Veya Kensei, KlasseGear'da alınabilir.
wraithesports.com
Blitz olan speed yüzey Gosu ise hybrid. Siyah beyaz istediğinden bunları attım.
Kensei'de istediğin tarz yok ama Hybrid olarak yüzeyi bayağı iyi. Kupon ile en ucuz buradan alınıyor.
Kensei Gaming Gear Katana Edition Onibenji 500x500x4mm Hybrid Gaming Espor Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Bu ürünler ortalama ₺5000 denk geliyor. Gerisine de kulaklık alınabilir.
Bu kulaklığın siyahı var. Ama ben kullanırken bildiğiniz kafamdan çıkarırken üst kısmı çatladı. Kulaklık ağır ve bence üst malzemesi bunu taşıyacak kadar iyi değil. Peki niye öneriyorsunuz diye sorabilirsiniz, bütçeyi aşmadan önerebileceğin beyaz, ses kalitesi iyi kablosuz bu ürün var. Benim gibi bu kırılma sorununu yaşayan bir kişi Wraith'e inceleme atmış. Yani şu ana kadar bilinen iki kırılma vakası var. Ama bir o kadar da memnun olan. Kısaca alınacaksa bu ürünü kafadan çıkarırken biraz özenmek, kulak standı vb. koymamak gerekiyor. Yine de malzeme kalitesi kötü.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Ben Wraith yerinde olsam ATK ile tüm ilişiğimi keserdim. Uyguna fare satıyorlar bir sürü sorun yaşayan var. Üstüne bu fareleri A9, A9 Plus, A9 Plus ultra, A9 Plus Ultra PRO gibi saçma sapan modelleyerek iyice müşteriyi karmaşaya itiyorlar. Wraith en kötü iş ortağı olabilir.
Bütçem esner diyorsan bu ürün alınabilir. Ama yüksek fiyatlı ürünleri hiç denemedim. O yüzden bence önce fare, mouse pad olayını yap. Sonra yine ayrı bir bütçe belirle. Beyaz bir kulaklık bayağı sıkıntı. Veya ikinci bağlantıdan incelemelerine bakarak alabilirsin.
Çok üst düzey bir şeye gerek yok dersen Havit garip bir tasarım çıkaracak o da beklenebilir.
Havit Gamenote Fuxi-H8 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık (OHS, RGB, 6 Modlu Bağlantı, 32mm Sürücü, Type-C, 3.5mm, 2.4GHz Kablosuz) - Beyaz
www.havitstore.com.tr
Ek olarak bu ürünler var. Kraken premium ürünleri olarak geçiyor. Ne kadar kalitelidir bilmiyorum, salı günleri indirimidne stokları eritmişler gibi duruyor. Ben H2002YG benzeyen BG kablosuzunu kullanıyorum, alıcısı kötü. Çok fazla yakındayken bile seslerde cızırdama oluyor. Yani kablosuz havit kulaklık alınmaz. Ben yine de seçenek amaçlı bıraktım önermiyorum.
Havit Gamenote H2002YG 7.1 Kablosuz Mikrofonlu Gaming Kulaklık - Beyaz
www.havitstore.com.tr
Havit Kraken Supernova-1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı | 7.1 Surround Ses | Mikrofonlu | 2.4GHz + Type-C + AUX Bağlantı
www.havitstore.com.tr
Hoparlör konusunda bir bilgim yok.