F1nerF1rst
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,508
Hayırlı olsun hocam fuxi dışındaDün happy hour kampanyasında klavye mouse kulaklık ve koltuk aldım. Aldığım ürünler; https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-gc927-profesyonel-gaming-koltuk-rgb-oyuncu-koltugu
![]()
Havit Gamenote Fuxi-H7 RGB Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı - Siyah
Havit Gamenote Fuxi H7 RGB Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı - Siyahwww.havitstore.com.tr
![]()
Havit Gamenote KB900L RGB Aydınlatmalı Manyetik Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi - 67 Tuş - Hot Swappable - Beyaz
Havit Gamenote KB900L RGB Aydınlatmalı Manyetik Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi - 67 Tuş - Hot Swappable - Beyazwww.havitstore.com.tr
Normalde klavye mouse a ihtiyacım yok fakat fps oynuyorum razer viper V3 pro var mouse klavye ise Akko Mongseek M1 V5-SP-Via ve Havit KB884L TFT ekran var. Mouse yedek şarjı bitince kablolu kullanmak yerine haviti kullanırım diye düşündüm. Klavye ise şundan dolayı aldım 8k hz olması manyetik switch olmasından dolayı. Kulaklık alma sebebim kabloludan bıktım örgü kablolu pusat lite RGB 7.1 kullanıyorum dolanıp duruyor. Fps oyunları için iyi mi fuxi h7 yoksa iade edeyim mi? Birde koltuk aldım kendime arkadaşıma da alicaz fakat kendisi 130-140 arasında bir kiloda onu taşır mı ayak kalitesi alaşımı nedir kullanan varsa hakkında bilgi verirse sevinirim.![]()
Havit Gamenote MS955WB Wireless Gaming Mouse - Ekranlı - Siyah
Havit Gamenote MS955WB RGB Wireless Gaming Mouse 3 Modlu + Şarj İstasyonu Ekranlı - Siyahwww.havitstore.com.tr