Havit'den aldığım ürünler H.o mu? Yoksa G.o mu?

Dün happy hour kampanyasında klavye mouse kulaklık ve koltuk aldım. Aldığım ürünler; https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-gc927-profesyonel-gaming-koltuk-rgb-oyuncu-koltugu
Normalde klavye mouse a ihtiyacım yok fakat fps oynuyorum razer viper V3 pro var mouse klavye ise Akko Mongseek M1 V5-SP-Via ve Havit KB884L TFT ekran var. Mouse yedek şarjı bitince kablolu kullanmak yerine haviti kullanırım diye düşündüm. Klavye ise şundan dolayı aldım 8k hz olması manyetik switch olmasından dolayı. Kulaklık alma sebebim kabloludan bıktım örgü kablolu pusat lite RGB 7.1 kullanıyorum dolanıp duruyor. Fps oyunları için iyi mi fuxi h7 yoksa iade edeyim mi? Birde koltuk aldım kendime arkadaşıma da alicaz fakat kendisi 130-140 arasında bir kiloda onu taşır mı ayak kalitesi alaşımı nedir kullanan varsa hakkında bilgi verirse sevinirim.
Hayırlı olsun hocam fuxi dışında

Hayırlı olsun hocam fuxi dışında
fuxi h7 cidden kötü ya :D uyardılar dedim şans vereyim :D kullandım 1 saat falan leş gibi ne ses kasılıyor nede ses güzel geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Atıklarım dediğin her üründen daha iyi. Klavye manyetik almıoşsın. O zaman G75 yerine Mchose ace 60 pro ya da ace 68 öneririm. Çok daha iyi ürünler. Gelmediyse klavye mouse iade et. Klavye yerine MChose ace68 ya da ace 60 pro al, mouse yerine Mchose a5 ultra al.
ace 60 pro kullandım leş bu arada akko monsgeek m1 v5 sp via var zaten bende onun yanına kb900l kb994l çektim :) mouse zaten razer viper ve pro var hocam bende yanına yedek aldım.

fuxi h7 cidden kötü ya :D uyardılar dedim şans vereyim :D kullandım 1 saat falan leş gibi ne ses kasılıyor nede ses güzel geliyor

ace 60 pro kullandım leş bu arada akko monsgeek m1 v5 sp via var zaten bende onun yanına kb900l kb994l çektim :) mouse zaten razer viper ve pro var hocam bende yanına yedek aldım.
ürünleri başarılı havitinde fuxi cidden çok kötü

Ace 60 pro manyetik klavye donanımı olarak en üst seviyede. Kötü olduğu tek yan kasası çok kaliteli değil. Onu da 2000tl'de bekleme zaten. Haviti sollar göz ucuyla bile bakmaz :D

2. El sağlam dizerdim G.O.
Bu fiyatlara havit tercih etmek yerine araştırmak daha iyi olurdu

ürünleri başarılı havitinde fuxi cidden çok kötü
koltuğu beni çok tatmin etti valla kullanıyorum şuan mükemmel tek eksisi rgb bağlantısı usb kablo ile olması

Ace 60 pro manyetik klavye donanımı olarak en üst seviyede. Kötü olduğu tek yan kasası çok kaliteli değil. Onu da 2000tl'de bekleme zaten. Haviti sollar göz ucuyla bile bakmaz :D
ace 60 pronun yazılımını beğenmedim web yazılım sürekli ayar yapmam gerekiyor ayrıca yön tuşuda yok arkadaş günlük kullanımda aşırı çileli bir ürün

koltuğu beni çok tatmin etti valla kullanıyorum şuan mükemmel tek eksisi rgb bağlantısı usb kablo ile olması

ace 60 pronun yazılımını beğenmedim web yazılım sürekli ayar yapmam gerekiyor ayrıca yön tuşuda yok arkadaş günlük kullanımda aşırı çileli bir ürün
Yön tuşu ihtiyacın varsa 68 modelini tercih edebilirsin. Bir de web yazılımını kullanmak ne. Direkt yazılımını indir.

Yön tuşu ihtiyacın varsa 68 modelini tercih edebilirsin. Bir de web yazılımını kullanmak ne. Direkt yazılımını indir.
web yazılımı var diye biliyorum mchose ace 60 pro için

evet dediğim gibi programı yok dostum onun bözükmüyor sitesinde :)

Geri