garantiye giden sistemin tamir edilmeden geri gelme olasılıgı varmı?

Normalde öyle olur ama İtopya sorunlu parçalara "test yaptık sorun göremedik" diyor sürekli, insanların vaktini çalıyorlar.
İllaki göndermekte fayda var ya çözülecek bir şey değil gibi baktım az kullanıcı yorumlarına illaki Tamir edilen filan var şansımızı deniyecegiz 🙁

İllaki göndermekte fayda var ya çözülecek bir şey değil gibi baktım az kullanıcı yorumlarına illaki Tamir edilen filan var şansımızı deniyecegiz 🙁
Hocam sorunun aynısı tıpatıp aynısı bende var gaming gen tr den almıştım yaşadıklarının aynısını yaşıyorum garantiye göndermeyi düşünüyorum sen ne yaptın düzelttilermi geri mi gönderdiler yoksa

sistemimde fps droplar var itopyadan 40 gün önce alındı bu fps dropları videoladım ama sistemde test yaptıgımda hiç bir sorun çıkmıyor 40 gündür denemediğim test kalmadı 4 defa formatlandı Sistemin garantiden tamir edilmeden gelme olasılıgı varmı bence ayıplı ürün gönderdiler ilk günden böyle
merhaba bende sistemi oyunda ve boşta kapanıyor diye garantiye götürdüm ilk 1 hafta test etmişler ve sorun cıkmamış dediler ve teslim ettiler olursa tekrardan kutuları ile getirmemi söylediler sorun yine vardı götürdüm sorunu anlattım elden teslim ettim tekrardan test etmezler galiba 1 kere test edildi sorun düzelmedi 2 cide parçalara ayırıp servise göndercekler galiba bekliyoruz sizin sorunuzu çözdülermi acaba

Geri