faster3560
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
çok bir fark varmı aralarındaG1 Pro'da güzel normalde onu alıcaktım fakat stok yok
çok bir fark varmı aralarındaG1 Pro'da güzel normalde onu alıcaktım fakat stok yok
1600–1700 TL bandında alınabilecek en mantıklı cihaz BBW Aether. Ama alternatif isterseniz ATK Battle Axe’e de bakabilirsiniz; ancak kalite olarak BBW Aether daha üstündür.hocam bu fiyat bandındaki en iyi gamepad bumudur yoksa başka muadili varmı
Analog çubuğunun sürtünmesini engelliyor; alırsanız analoğun ömrünü uzatmış olursunuz. Üstelik çok pahalı bir şey de değil.Tamamdır hocam alınca incelemeyi yaparımda anti-friction ring ne işe yarıyor
8bitdo ultimate 2c arasında fark varmıdır hocam1600–1700 TL bandında alınabilecek en mantıklı cihaz BBW Aether. Ama alternatif isterseniz ATK Battle Axe’e de bakabilirsiniz; ancak kalite olarak BBW Aether daha üstündür.
Machenike G1 Pro’nun BBW Aether’a göre tek artısı TMR sensörle gelmesi, ancak özellik bakımından BBW Aether çok daha dolu bir cihaz.çok bir fark varmı aralarında
8BitDo Ultimate 2C güzel bir cihaz, ancak fiyatını hak etmiyor; çok fazla özelliğe sahip değil. Aynı fiyat segmentinde GameSir Nova 2 Lite var ve açıkçası çok daha iyi bir cihaz diyebilirim.8bitdo ultimate 2c arasında fark varmıdır hocam
sağolun hocam bilgiler için.Machenike G1 Pro’nun BBW Aether’a göre tek artısı TMR sensörle gelmesi, ancak özellik bakımından BBW Aether çok daha dolu bir cihaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8BitDo Ultimate 2C güzel bir cihaz, ancak fiyatını hak etmiyor; çok fazla özelliğe sahip değil. Aynı fiyat segmentinde GameSir Nova 2 Lite var ve açıkçası çok daha iyi bir cihaz diyebilirim.
Bahsettiğin türde gamepad’e simetrik gamepad deniyor. Var ama sayıları az ve özelliklerine göre genelde biraz pahalıya kaçıyorlar. Daha önce denemediysen, asimetrik bir model alıp alışabilirsin; 2–3 günde rahatça alışırsın.
Yine de senin isteğine göre ucuzdan pahalıya birkaç öneri yapayım:
Bunlar dışında asimetrik gamepad önerisi istersen, ona göre de yardımcı olabilirim.
- Fantech Nova Pro V2
- GameSir Tarantula
- 8BitDo Pro 3
İlk gamepadin olacağı için alabileceğin en fiyat/performans olanı alacaksın. Gamepower Force alıp geçiyorsun daha fazla kafanı karıştırmaya gerek yok. Diavelin'in EasySMX ile aynı ürün olduğunu söyledikten sonra ben de onay verdim ona. Kardeşim Fifa oynarken cebelleşiyor o gamepad ile 1 senedir kullanıyor tık demedi.@Diavelin Hocam çok soru sordum pardon youtubeda BBW Aetherin incelemerine bakıyordum fakatAlıntıyı görüntüleböyle yorumlarla karşılaştım benim ilk kontrolcüm olucak sizce önemlimi
Annem El verirse Aether alıcağım haftaya yazarım eğer alırsam teşekkürlerİlk gamepadin olacağı için alabileceğin en fiyat/performans olanı alacaksın. Gamepower Force alıp geçiyorsun daha fazla kafanı karıştırmaya gerek yok. Diavelin'in EasySMX ile aynı ürün olduğunu söyledikten sonra ben de onay verdim ona. Kardeşim Fifa oynarken cebelleşiyor o gamepad ile 1 senedir kullanıyor tık demedi.
Bak yine karar veremediAnnem El verirse Aether alıcağım haftaya yazarım eğer alırsam teşekkürler![]()
Uzun süreli kullanımda, analog çubuğu sürtünmeden dolayı yıpranır görseldeki gibi.Aetherde anti-friction ring yokmuş ne gibi sıkıntılar çekerim hocam