ölünce hemen doğduğun mod varsa ona gir sheriff oyna. 1.1 0.9 falan diye oynsa hassasiyetle arada aşağı yukarıvalo için öneriniz nedir hocam
valo gir olum macina sadece sheriff oyna senin icin en uygununu bulursunvalo için öneriniz nedir hocam
Kimisi için işe yarıyor kimisi için yaramıyor ama bana göre işe yaramıyor ve 10 dolar verilmezDostlar selamlar, Oblivity diye bir şey gördüm Steam'de fiyatı 10 dolar en iyi sensi bulmanıza yardımcı oluyormuş sizce faydalı olur mu?
10 dolar biraz pahalı geldi ve sensi bulduktan sonra zaten kullanılmayacak bi program aimlab'de de var fakat o da paralı. işe yarayan bir yöntem biliyor musunuzKimisi için işe yarıyor kimisi için yaramıyor ama bana göre işe yaramıyor ve 10 dolar verilmez
Maalesef bilmiyorum fakat öncekilerin de dediği gibi full dm de sherrif oyna belki işe yarayabilir.10 dolar biraz pahalı geldi ve sensi bulduktan sonra zaten kullanılmayacak bi program aimlab'de de var fakat o da paralı. işe yarayan bir yöntem biliyor musunuz
mouse dpi kaç mesela hocamöyle yaptım hocam da tam hangi aralıkta tutturmam gerektiğini hala çözmeye çalışıyorum![]()