RTX 2070 Alacağım sonuçları nasıl?

Etiket takıntım yok zaten. Etiket takıntısı olan birçok kişi var ve satarken sıkıntı çıkıyor. Etiket alıp yapıştırmak veya etikete zarar vermeden kart sökmek mümkün. 104 derece hotspot ile kullanılmış kart yerine bakım yapılmış kart tercih ederim.
Birçok ekran kartı aldım sattım. Karta bakım yapıp zor sattığım kart çok oldu. Etiket olmayınca direkt tamirli olarak bakıyorlar.

104 derece hotspot var. 70 olarak bakma sadece.
bizim millette haklı şimdi. ekonomi belli, ya sıkıntısı varsa diye işkilleniyor. kimse kimseye güvenmiyor ki haklılar da.

vram gayet iyi. 77 derece fazla değil. Termal macun bittiği için çipin bazı kısımları çok ısınıyor muhtemelen. hotspot çipin en sıcak noktası oluyor.
anladım hocam o vakit bence alınır 2 fanlı karta göre iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim gibi mx4 sürme ama daha katı bişey sür

bizim millette haklı şimdi. ekonomi belli, ya sıkıntısı varsa diye işkilleniyor. kimse kimseye güvenmiyor ki haklılar da.
Kartın garantisi yoksa ben takılmıyorum. Hile yapan her türlü yapıyor. Bazı kartlar ise sıfır alınsa bile etiket olmuyor. Etiketin yırtılmış olmasının garantiyi iptal etmesi bile saçma. Açıp zarar vermeden macun değiştirdim diye neden garanti gidiyor? Bu konu hakkında düzenleme gelmeli.

Kartın garantisi yoksa ben takılmıyorum. Hile yapan her türlü yapıyor. Bazı kartlar ise sıfır alınsa bile etiket olmuyor. Etiketin yırtılmış olmasının garantiyi iptal etmesi bile saçma. Açıp zarar vermeden macun değiştirdim diye neden garanti gidiyor? Bu konu hakkında düzenleme gelmeli.
Şahsen benim aldığım kartta da etiket yoktu satıcı da ilk kullanıcıyım hiç ellemedim demişti bilemedim

5-6 bin lira civarında bütçem var, önerdiğiniz ekran kartı ilanı var mı acaba?

A750 1 yıl garantili 5400 tl buldum alınır mı?
intel hiç tecrübem yok bilmiyorum ama bu kartta problem var eger bütçeniz bu bantlarda ise 2060 süper bakabilrisiniz

patlak kısım ise güvenlik etiketini cımbız yardımı ile çekip tekrar oturtur iken yamuk oturtmuşlar acaba ne yaptılar karta orginal göstermeye çalışmışlar kabak gibi belli oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,893
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri