Hocam bana da yazabilir misin rica etsemAmazon'dan filtreleyerek buluyorum, her gün bakarsın 2 dk'nı almaz, özelden yazacağım sana.
rica etsem bana da yazma şansın var mıAmazon'dan filtreleyerek buluyorum, her gün bakarsın 2 dk'nı almaz, özelden yazacağım sana.
Usta rica etsem bana da yazar mısın nasıl yaptığını özeldenAmazon'dan filtreleyerek buluyorum, her gün bakarsın 2 dk'nı almaz, özelden yazacağım sana.
Buna yetiştim. Sağolun hocam.(8) 42 numara 941 TL
Puma Shuffle Mid Trainers Unisex Yetişkin Spor Ayakkabı, Puma White-Puma White-Puma Black-Puma Team Gold, 42 : PUMA: Amazon.com.tr: Moda
Puma Shuffle Mid Trainers Unisex Yetişkin Spor Ayakkabı, Puma White-Puma White-Puma Black-Puma Team Gold, 42 : PUMA: Amazon.com.tr: Modaamzn.eu
Bana da yazabilir misin ?Amazon'dan filtreleyerek buluyorum, her gün bakarsın 2 dk'nı almaz, özelden yazacağım sana.
Kategorilerden modayı seçip arama yerine ayakkabı yazıyoruz, marka ismi de yazabilirsin, filtrelemeden fiyatı 0-1000 tl yapıyoruz, filtrelemeden numara, marka'da seçebilirsiniz, güzel model ya da indirimli fiyat bulamazsanız 0-1500 tl filan yapabilirsiniz, 1326 tl'ye tommy almıştım, mağazada 2.5k idi.nasıl yaptığını yaz buraya kalsın reis herkes faydalansın sana zahmet
Hay ben böyle işin. Siparişi verdiğim gibi hesabım askıya alındı.Buna yetiştim. Sağolun hocam.