18 yaşında baba parasıyla hava atan çocuk

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
Küfürlü Paylaşım
Twitter da 18 yaşında nişanlanan esnaf çocuğunu hepiniz görmüşsünüzdür.
Çocuk video paylaşıyor baba parasıyla aldığı kızla ve arabasıyla hava atıyor.
Biriside çıkıp haset olmayın kudurmayın diye tweet atıyor.
Ben kudurulacak veya haset olunucak bir şey göremiyorum.
Allah mutlu mesut etsin tabii ki de ama önemli olan o kızıda arabayı da kendi paramızla almaktır diye düşünüyorum.

1760305003698.webp

Bir şeyleri kendin başarmış olmak için önemli
Bence fazla duygusal bir bakış açısı. Herkesin para ile ilişkisi, hedefleri farklı

Zaten babadan gelen bir şeyi tek başına tekrardan elde etmenin gerçek bir değeri yok. Tabi ki deneyim cart curt önemli de onun yerine üstüne koymakta bir seçenek

Babanın parası olsa kendine araba aldırtmaz mısın?
Aldırsam bile kendi paramla satın alıp bindiğim araba kadar zevk vermez bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence fazla duygusal bir bakış açısı. Herkesin para ile ilişkisi, hedefleri farklı

Zaten babadan gelen bir şeyi tek başına tekrardan elde etmenin gerçek bir değeri yok. Tabi ki deneyim cart curt önemli de onun yerine üstüne koymakta bir seçenek
Senin görüşün saygı duyarım tabi ki de ama senin dediğin gibi babadan gelen elde etmiş olmuyoruz sonuçta deneyim kazanmakta çok önemli

Arkadaşlar kıskanmalık bir durum yok.
Sadece ailelerimiz bizlere çoğu zaman destek olamıyor genelde fakir oluyor o yüzden bize garip geliyor.

Para olduda bizmi harcamadık?

Baba parasından çok nişanlandığı yaş nedir ya? Hadi babası milyarderdir, çocuk da çalışmamaya karar vermiştir, saygı duyarım. Da 18 yaşında sen ne yaşadın da nişanlandın?

Arkadaşlar kıskanmalık bir durum yok.
Sadece ailelerimiz bizlere çoğu zaman destek olamıyor genelde fakir oluyor o yüzden bize garip geliyor.

Para olduda bizmi harcamadık?
Tabi ki de kısmanlık bir durum yok ama bu çocuk ve bu twetti atan öyle görüyor benim eleştimde buna zaten onlar baba parasıyla bir şey yapmanın bir sorun olduğunu görmüyor ama ben bunları kendi paramla yapmayı önemli diyince hemen kıskanıyorsun yanıyorsun diyorlar çok saçma cidden

Son düzenleme:
Tabi ki de kısmanlık bir durum ama bu çocuk ve bu twetti atan öyle görüyor benim eleştimde buna zaten onlar baba parasıyla bir şey yapmanın bir sorun olduğunu görmüyor ama ben bunları kendi paramla yapmayı önemli diyince hemen kıskanıyorsun yanıyorsun diyorlar çok saçma cidden
Benim de zoruma gidiyor hiçbir başarısı olmayan insanların varlık içinde yüzmeleri. Ama elimizden ne gelir?

Malesef iyi yaşayan baya adam varki çocukları Her yeni seri araba-telefon çıktığı gibi alıyor. Onlardan çok az kesimi paylaşır.
Ama fakir milleti kışkırtmamak için ve kendini zengin göstermemek için çoğusu paylaşmaz.

Çocuk kendi halinde biri bunları demen çok komik sanki bmw sürüyor, sanki arabayla kızı tavlamış bu çocuk birilerini fazla yakmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri