Selam millet, henüz 1-2 hafta oldu bilgisayarı alalı, profesyonel bir kişiye kurdurdum, fakat oyun oynarken nedense sürekli ya oyun donuyor, ya windows donuyor, ya da kendi kendine reset atıyor bilgisayar. Sanıyorum ki sıfır ürünlerde çok nadir donanımlar hatalı gelebiliyor, fakat ben sorunun bundan kaynaklı oldugunu düsünmüyorum, furmark, benchmark gibi uygulamalarda 30dk 2k çözünürlükte (ekranım 2k) full stres test yapıyorum herhangi bir sorun ortaya cıkmıyor. Isınma sorunu da yaşadığını düşünmüyorum gpu 70 dereceyi gecmiyor %100 kullanımda. Aşağıya ürünlerin modellerini yazıyorum bilen biri yardım edebilirse çok sevinirim.
Not: ilk defa masaüstü kullanıyorum, yıllardır laptop kullanıcısı olarak bir hevesle aldığım bilgisayar (her parçasını tek tek topladım) illallah ettirdi. Laptop alıp geçsem bu kadar uğraşmazdım dedirtti gerçekten.
msi rtx 5070 ti gaming trio oc white
amd ryzen 7 9800x3d
msi b850m gaming plus wifi6e
corsair vengeance 16x2 ddr5
samsung 990pro 2tb
arctic liquid cooler III pro 360 argb
msi mag pano m100r pz white
windows 11 pro
not: bütün driverlar güncel, eski nvidia sürücüleri ile denedim sonuc aynı. 1 kere format dahi attım yine çözüm olmadı. isteyen olursa log vs. ne varsa atabilirim (bu konularda bilgim yok)
şimdiden teşekkürler
Not: ilk defa masaüstü kullanıyorum, yıllardır laptop kullanıcısı olarak bir hevesle aldığım bilgisayar (her parçasını tek tek topladım) illallah ettirdi. Laptop alıp geçsem bu kadar uğraşmazdım dedirtti gerçekten.
msi rtx 5070 ti gaming trio oc white
amd ryzen 7 9800x3d
msi b850m gaming plus wifi6e
corsair vengeance 16x2 ddr5
samsung 990pro 2tb
arctic liquid cooler III pro 360 argb
msi mag pano m100r pz white
windows 11 pro
not: bütün driverlar güncel, eski nvidia sürücüleri ile denedim sonuc aynı. 1 kere format dahi attım yine çözüm olmadı. isteyen olursa log vs. ne varsa atabilirim (bu konularda bilgim yok)
şimdiden teşekkürler