Çözüldü✓ 2. El Ekran Kartı Önerisi (Bütçe en fazla 4500-5000 TL)

sistemin kalbi daha önemlidir :D iyi yapmış olursun.
sağolasın hocam, seni çok rahatsız ettim kusura bakma ama uyguna ram de bulmak istiyorum. acaba önerin var mı? anakart H510MH/E 2.0
8x2 GB ram idare eder gibi bi süre

sağolasın hocam, seni çok rahatsız ettim kusura bakma ama uyguna ram de bulmak istiyorum. acaba önerin var mı? anakart H510MH/E 2.0
8x2 GB ram idare eder gibi bi süre
rahatsız olmadım sorun yok , 2. elde 950-1000 civarına 8x2 ram bulabilirsin hocam belirli bir önerim yok fakat bilindik markalar gskill , patrior , xpg , lexar , kingtson , corsair gibi olursa için rahat olur.

rahatsız olmadım sorun yok , 2. elde 900-950 civarına 8x2 ram bulabilirsin hocam belirli bir önerim yok fakat bilindik markalar gskill , patrior , xpg , lexar gibi olursa için rahat olur.
ramde 2. el önerir misin hocam?

anladığım hocam, tek sorun param güvendeli ilan aramak olacak sanırım. verdiğin tavsiyeler için teşekkür ederim iyi günler dilerim
rica ederim , gelişme veya sorun olursa yazabilirsin müsait olduğum sürece bakmaya çalışırım.

o yüzden 650bnl önerdim uzun ömürlülük olsun diye bu arada attığım linkten al siyah modelini sakın alma kaliteli olan beyaz modelidir.
Siyah modelleride full range zaten. Türkiyede sanırım 230V destekleyen modeller yok. Ayrıca Full range olup kötü olan bir model daha var. Çin pazarı için üretilmiş sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,917
Üyeler
183,029
Son üye
emonedoexd
Geri