Kronik sorunu var mı bilmiyorum ancak
@İsimbulamajim "24G42E al. 24G4HA hakkında bilgi yok." şeklinde yorumda bulundu. Ben de Tecpro'dan DOA raporu alıp Amazon'a yolladım ve para iademi yaptılar. 4600 TL'ye veya kuponlarla vesaire daha ucuza bulabilirsem 24G42E alacağım. 24G4HA modeli pivot-yükseklik ayarı, hoparlör ve ekstra 20 Hz yenileme hızıyla 24G42E'ye göre öne çıkıyor. Ancak benim için bunların bir önemi yok çünkü ben monitörlerimi kendi ayağıyla değil monitör koluyla kullanıyorum, hoparlör ihtiyacım yok ve ekstra 20 Hz yerine daha iyi renkleri tercih ederim.
Alıntıyı görüntüle
24G4HA ve 24G42E model monitörleri aynı anda kullanan bir kullanıcı şu şekilde bir yorum yapmış.
Alıntıyı görüntüle
Son olarak bu monitörlerin 3 yıl garantisi olduğunu konunun başlarında konuşmuştuk ancak Amazon bu konuda 2 yıl garanti veriyormuş. Ben 2023 Ekim'de almıştım. Müşteri hizmetleri bana önümüzdeki 12 Ekim'e kadar DOA raporunu bize ulaştırmanız lazım, 12 Ekim'den sonra yardımcı olamayız dediler. Monitörün 3 yıl garantisi var bu nasıl oluyor diye sordum ancak aynı şekilde Amazon'un 2 yıl garanti verdiğini söyledi. Yani para iadesi alma düşünceniz varsa 2 yılı geçmeden yapmanız lazım. Bu arada DOA raporunu normalde kargoyla adrese yolluyorlar ancak acelem olduğu için bana mail üzerinden ilettiler ve Amazon kabul etti. Öyle bir durumunuz olursa kargoyu beklemeyin, mail üzerinden PDF şeklinde talep edin.