Hangi iPhone almalıyım

Ben uygun fiyatlı olsun diye s24fe dedim ama evet 50k fiyat bandında düşünürsek dediğiniz gibi s25+ ve s26 serisi çok mantıklı olur.

Kesinlikle katılıyorum hocam. Benim apple düşmanlığım yok gayette güzel pro serileri ama burda o fiyatları etmicek bir telefon rakipleri daha ucuza çok daha iyi telefonlar satıyorlar. Yurt dışında bazı yerlerde samsungdan falan bile ucuza satılıyor applelar. Burda çok yüksek fiyatlara satılıyor. İnanın samsung o fiyatlarda olsa millet samsung diyip dururdu. Kişiden bağımsız olarak bizim milletimiz gösterişi çok seven bir millet. İsmi var diye sıradan tshirtlere binlerce lira bayılanlar falan var. Bmw diyip 2000 model alıp sonra ceremesini çeken çok var. Bir kahveye 200tl verenler var. Tamam paran vardır harca ona lafım yok ama parası olmayanda yapıyor ve yapan herkes sırf gösteriş için yapıyor sorunda burda.. Neyse girersek çıkamayız bunlara.
guzel tespıt GERÇEKTEN çok doğru :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçenin tamamı mı 50k yoksa telefonu satıp üstüne mi ekleyeceksin
hocam telefonu sattım 23k da ustune ekleyecegım 16da bıraz fazla butcemı zorlayacak gıbı ondan arada kaldım

Ben uygun fiyatlı olsun diye s24fe dedim ama evet 50k fiyat bandında düşünürsek dediğiniz gibi s25+ ve s26 serisi çok mantıklı olur.

Kesinlikle katılıyorum hocam. Benim apple düşmanlığım yok gayette güzel pro serileri ama burda o fiyatları etmicek bir telefon rakipleri daha ucuza çok daha iyi telefonlar satıyorlar. Yurt dışında bazı yerlerde samsungdan falan bile ucuza satılıyor applelar. Burda çok yüksek fiyatlara satılıyor. İnanın samsung o fiyatlarda olsa millet samsung diyip dururdu. Kişiden bağımsız olarak bizim milletimiz gösterişi çok seven bir millet. İsmi var diye sıradan tshirtlere binlerce lira bayılanlar falan var. Bmw diyip 2000 model alıp sonra ceremesini çeken çok var. Bir kahveye 200tl verenler var. Tamam paran vardır harca ona lafım yok ama parası olmayanda yapıyor ve yapan herkes sırf gösteriş için yapıyor sorunda burda.. Neyse girersek çıkamayız bunlara.
valla hocam sızde haklısınız da 15 mı alsam 16 mı orada kaldım ben halen :D ıos gercekten cok ıyı bır ısletım sıstemı ekosıstemı falan olsun gercekten cok ıyı tabıkı haklısınız parasını kesınlıkle hak etmıyor cok haklı bır yorum ama maglum TR şartları hocam ne yapalım ya 15 ya 16 alır gecerım ama kayda deger farkları ne olur

makro cekim nedir bi arastirin bence gozle ayirt edilecek fark yokmus 😃
Makro çekim nedir çok iyi biliyorum hocam. Gündelik fotoğraf çekicek birine al bu makro çekiyor diyip önermek saçma. Adam büyük ihtimal hiç kullanmicak bile. Makro çekim o kadar önemliyse gidin vivo x200 pro alın hocam aynı paraya. Kamera anlamında her türlü geçiyor iphone u. Gündelik fotoğraflarda fark yok neredeyse 15-16da. Ayrıca burda esas sorun iphone 15 gibi 50k bandında satıla bir telefonun makro çekememesi. Benim 7 yıllık redmi note 8 pro bile makro çekiyor.

hocam telefonu sattım 23k da ustune ekleyecegım 16da bıraz fazla butcemı zorlayacak gıbı ondan arada kaldım

valla hocam sızde haklısınız da 15 mı alsam 16 mı orada kaldım ben halen :D ıos gercekten cok ıyı bır ısletım sıstemı ekosıstemı falan olsun gercekten cok ıyı tabıkı haklısınız parasını kesınlıkle hak etmıyor cok haklı bır yorum ama maglum TR şartları hocam ne yapalım ya 15 ya 16 alır gecerım ama kayda deger farkları ne olur
İphone devamsa dediğim gibi hocam. Zaten aralarında sizi etkilicek büyük bir fark yok. Paranız neye yetiyorsa alıp geçin çok takmayın. İphone un 2. eli çok güçlü. Her türlü satarsınız.

Son düzenleme:

aynı fiyatta samsung ekosistemi çok daha iyi türkiyede

15 de alabilirsin yani 16 ile fark yok hatta bulbilirsin 14 pro max 15 promax onlarda iyi telefon

Hocam çok iyi bir yorum olmuş gerçekten bende zaten aklımda 15 almak vardı uzun seneler kasmadan götürecek işlemci ram kapasitesine mevcut olduğunu düşünüyorum en azından 3 4 sene gideri var diye bir fikrim var sizinde fikrinizi alabilirmiyim pil ne kadar gidiyor ?

Hocam çok iyi bir yorum gerçekten elinize emeğinize sağlık anroid sevmiyorum almak da istemiyorum öncelikle 15e param yetiyor ama arasında fazla fark varsa biraz fazla butcemi zorlayıp 16 almak vardı aklımda ama 15 yeterli olur diye düşünüyorum uzun seneler

Hocam aklımda 15 vardı aslında sadece düşündüm arasındaki farkları öğrenmek istedim fazla fark var ise butcemi biraz zorlayıp 16 almak var aklımda başkada bir fikrim yok yani
Aynen öyle ben de geçen sene aldım gayet memnunum, pili normal şartlarda güzeldi fakat İOS26 güncellemesinden sonra işkence çekiyorum hem performans olarak hem pil olarak , o yüzden tavsiyem şimdilik İOS26 dan uzak durman en azından 2-3 ay için.

Aynen öyle ben de geçen sene aldım gayet memnunum, pili normal şartlarda güzeldi fakat İOS26 güncellemesinden sonra işkence çekiyorum hem performans olarak hem pil olarak , o yüzden tavsiyem şimdilik İOS26 dan uzak durman en azından 2-3 ay için.
Hocam son bir karar ile iphone 16 alacagim sizce kamera butonu rahatsız eder mi ?

Hocam son bir karar ile iphone 16 alacagim sizce kamera butonu rahatsız eder mi ?
Kamera butonu rahatsız etmez , ama boşuna para veriyorsun ya zorla kendini iyice 17 al ya da alma gerçekten değecek bir özellik yok 16'da.
Boşuna fark ödeyeceğine git kendine kulaklık al ne bileyim saat al ya da koy kenara.

Kamera butonu rahatsız etmez , ama boşuna para veriyorsun ya zorla kendini iyice 17 al ya da alma gerçekten değecek bir özellik yok 16'da.
Boşuna fark ödeyeceğine git kendine kulaklık al ne bileyim saat al ya da koy kenara.
Doğrusunuz hocam da en büyük farkı yapay zeka ai 16 destekliyor ve bu çok iyi ben ne kadar kullanmasam da satarken büyük bir + haline gelir değer kaybetmez

Doğrusunuz hocam da en büyük farkı yapay zeka ai 16 destekliyor ve bu çok iyi ben ne kadar kullanmasam da satarken büyük bir + haline gelir değer kaybetmez
iPhone zaten değer kaybetmez 48 bine alacağın iPhone 15 kulladıktan sonra 40 bine satabilirsin 30 bine satabilirsin yine.
Aİ dediğin özellikler Türkiyeye daha yeni gelecek üstelik global olarak bile tam oturmamışken Türkiye için oturması zaman alacaktır.
Sen o zamana kadar telefon değiştirirsin yine. Sen bilirsin tabii şimdiden hayırlı olsun :)

Merhaba elimde olan 12 Pro cihazımı sattım ve üstüne ekleyip 15almayı dusunuyorum ne gıbı donanım farklılıkları vesaıre fark edılır sekılde olur yenı ne gıbı ozellıkler eklenebılır kesınlıkle alacagım cıhazı daha karar vermedım ama sıfır bır cıhaz alacagım aslında iPhone 16'yı da dusundum ama maalesef kı butcemı cok zorluyor ama aralarındakı farkları ısteer ıstemez ogrenmek ıstıyorum hanı 12 Pro ıle 15 ve 16'nın ne gıbı farkları var aradakı 15 ıle 16 arasındakı 10bın TL farkı deger mı 12 Pro'dan sa ne farkları olur gıbı sızın onerınız ne olur?
15 aldım şahsem pişmanım keşke 16 veya 15 pro alsaydım appe intellagence yok ve bunun yüzünden birçok ekstra özellikte yok maalesef tavsiyem 15 pro olacaktır veya 17

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,635
Üyeler
183,320
Son üye
ScareCrow01
Geri