AOC CU34G4Z mi yoksa Samsung G65B 32" mi?

RTX.

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
18.000
Merhaba,
Technopat YouTube kanalında AOC GAMING CU34G4Z incelemesini izledim, oldukça hoşuma gitti.
Yine de emin olmak için foruma danışmak istedim: bu monitör nasıldır, yoksa Samsung G65B 32" almak mı daha mantıklı olur?
Bütçem 18.000 TL.

💻 Sistemim:
  • Ekran Kartı: RTX 4080 Super
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X
  • RAM: 32 GB DDR5
  • Kullanım amacı: Oyun, dizi/film, genel kullanım

5 yıldır ultrawide kuıllanıyorum bir daha normal 16:9 kullanacağımı sanmıyorum kesinlikle aoc alırdım yerinde olsam

5 yıldır ultrawide kuıllanıyorum bir daha normal 16:9 kullanacağımı sanmıyorum kesinlikle aoc alırdım yerinde olsam
Setuplarda görüyorum ve aşırı hoşuma gidiyor. Görmüşken alasım var ama daha önce hiç AOC monitör kullanmadım, o yüzden kararsız kaldım.

Setuplarda görüyorum ve aşırı hoşuma gidiyor. Görmüşken alasım var ama daha önce hiç AOC monitör kullanmadım, o yüzden kararsız kaldım.
AOC kaliteli bir marka monitör konusunda çok başarılı her markanın illaki kötü ürünü vardır tabi ama aoc kötüdür diyen görmedim ben hiç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

manitör alacaksam samsung aoc lg vievonic den başka bişi almam sanırım.

AOC kaliteli bir marka monitör konusunda çok başarılı her markanın illaki kötü ürünü vardır tabi ama aoc kötüdür diyen görmedim ben hiç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

manitör alacaksam samsung aoc lg vievonic den başka bişi almam sanırım.
VA panel olmasından biraz çekincem var; bir de ghosting gibi bir sorun yaşadın mı, senin kullandığın model hangisiydi?

VA panel olmasından biraz çekincem var; bir de ghosting gibi bir sorun yaşadın mı, senin kullandığın model hangisiydi?
Ben lg nin giriş model bir ultravide ekranını kullanıyorum ips panel benimkisi hiç bir sorun yaşamadım aoc 32inch va panel kullanan bir arkadaşım var o da 4 5 yıldır kullanıyor o da bir sorun yaşamadı.

amazon üzerinden ürünü alacaktım stok kalmamış :D

Geri