Linkle bakayım fiyatı satıcısı?Amazon'da var.
link atar mısınız size zahmet bulamıyorum çünküaliexpresste passionatestore* adına benzer bir satıcı vardı o orj satıyor.
bulamıyorum link atma şansınız var mıalide satılıyor
Linkle bakayım fiyatı satıcısı?
Bu fuhuş bir fiyatJOYJOM PTM7950 31x50x0.2mm Faz Değişimli Termal Ped, Yüksek İletken Silikon Gres 8,5W/mK CPU Termal Macun PS5 Buhar Güverte ROG Ally CPU GPU SSD M.2 Dizüstü Bilgisayar için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
JOYJOM PTM7950 31x50x0.2mm Faz Değişimli Termal Ped, Yüksek İletken Silikon Gres 8,5W/mK CPU Termal Macun PS5 Buhar Güverte ROG Ally CPU GPU SSD M.2 Dizüstü Bilgisayar için : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Fahiş olmasın o? Ürün pahalı bir şey normalde de zaten. Ayrıca ebatına göre değişiyor fiyatı.Bu fuhuş bir fiyat
Ürün yurt dışından geliyor. Üzerine vergi de ekleyeceksin. Dediğim gibi bir de boyutuna ve yanındaki ekstra malzemeye göre fiyatı değişiyor.dostum ürün 350 lira biliyorsun dimi?
Şöyle söyliyim ürün aliexpress'te 7 dolar attığın ebatta olan ürün, bu ürünü 10 sefer gümrükten geçirip vergi ekle yine bu fiyata olamaz. Ki aliexpress'te ki satıcı da bundan kâr ediyor. 2600 tl ne demek.Fahiş olmasın o? Ürün pahalı bir şey normalde de zaten. Ayrıca ebatına göre değişiyor fiyatı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da var: https://amzn.eu/d/gqsUCrY
Ebatına göre ve yanındaki ekstra malzemelere göre değişiklik gösteriyor fiyatı.
Ürün yurt dışından geliyor. Üzerine vergi de ekleyeceksin. Dediğim gibi bir de boyutuna ve yanınsaki ekstra malzemeye göre fiyatı değişiyor.
Dostum dün mu doğdun? Hangi vergiymiş o? Ürün orj mu değil mi o belli değil daha. Hadi geçtim orj 300 liralık ürüne neden 2600 veriyoruzFahiş olmasın o? Ürün pahalı bir şey normalde de zaten. Ayrıca ebatına göre değişiyor fiyatı.
Bu da var: https://amzn.eu/d/gqsUCrY
Ebatına göre ve yanındaki ekstra malzemelere göre değişiklik gösteriyor fiyatı.
Ürün yurt dışından geliyor. Üzerine vergi de ekleyeceksin. Dediğim gibi bir de boyutuna ve yanındaki ekstra malzemeye göre fiyatı değişiyor.