İtemsatış vs. Hesapcomtr

Açık konuşmak gerekirse hesap alım satım legal değil illegal bir durum hangi siteden alırsan al şikayette etsen sonuç alamayabilirsin ki doğal bu illegal alım satım hesap nezlinde söylüyorum VP vesaire için geçerli değil hakkınızı almanız pek olası değil hesap alım satımında anca kanitlarsan muhtemelen site yasak koyar satana para hesabına gecmediyse hesaba para çekimini kısıtlar anca o kadar şimdiki durum nasıl bilmiyorum eskiye göre yorumladım durumu hesaba para aktarım süresi uzadiysa pek sorun olmaz özellikle CS2 itemleri için 8 gün bekleniyor tamamlanırsa para hesaba aktarılıyor bı durum baya iyi

Bu ne biçim reklam.
İtem satış gibi yerlerden alındığında bir şey eğer dolandırılırsanız ve destek de bir şey yapmaz ise dava açmaya kalktığınızda itemsatışa dava açamıyorsunuz ve kullanıcı da kim olduğu belli değil.
Ayrıca o 5 10 TL lik hesaplar ortak hesap ve telegramda da bulunabiliniyor.
hocam dava açarsan savcılık kullanıcının bilgilerini istiyor ve sitede bu durumda vermek zorunda ki veriyor telegram dışıda hesap bulursun forumlarda ama atmadır vs gibi çok sorun yaşayacağına temiz hesap almak daha mantıklı geliyor bana 20-25 tl de günümüzde pek bi değerli değil 1 ekmek parası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açık konuşmak gerekirse hesap alım satım legal değil illegal bir durum hangi siteden alırsan al şikayette etsen sonuç alamayabilirsin ki doğal bu illegal alım satım hesap nezlinde söylüyorum VP vesaire için geçerli değil hakkınızı almanız pek olası değil hesap alım satımında anca kanitlarsan muhtemelen site yasak koyar satana para hesabına gecmediyse hesaba para çekimini kısıtlar anca o kadar
dava açılıyor benim arkadaşım zamanında 400 tllik bir dolandırıcılık için dava açtı parasınıda aldı tabi şuanın 400 tlsi değil 2-3 yıl önce yaşanan bir olay

+++
hocam dava açarsan savcılık kullanıcının bilgilerini istiyor ve sitede bu durumda vermek zorunda ki veriyor telegram dışıda hesap bulursun forumlarda ama atmadır vs gibi çok sorun yaşayacağına temiz hesap almak daha mantıklı geliyor bana 20-25 tl de günümüzde pek bi değerli değil 1 ekmek parası

dava açılıyor benim arkadaşım zamanında 400 tllik bir dolandırıcılık için dava açtı parasınıda aldı tabi şuanın 400 tlsi değil 2-3 yıl önce yaşanan bir olay

Son düzenleme:

Hesap alım satımı legal değil ne aldı arkadaşın

Parasını alamayanlar neden var?
Kimlik doğrulamasını aşıyorlar.
5.000 küçük para yani?
O suç duyurusu gel git kaç kere yapacaksın haberin var mı?
Sonuç çıkmayınca ne olacak peki?

Uzun süredir beri bu faaliyetleri yürütüyor site o kadar profesyonelleşmişer yasalardan kaçma işini.
site niye yasalardan kaçsın ki yani dolandırılanlar oluyor bende zamanında 1000 tl dolandırıldım 1.5 yıl falan önceydi ama paramı rahatça geri aldım yaz başında da yüklü bir dolandırılma mevzusunda kurban oldum site yöneticileri kendileri dolandıran mağazayı savcılığa verip çocuktan bütün iadeleri almıştı. Yaklaşık ben 2.000-3.000 TL civarında iade aldım bi arkadaşım da 6.000 TL ye yakın bir iade aldı he hemen mi aldınız dersen Tabi ki hayır 1-2 ay bekledik sonra zaten dolandıran çocuk kendisi gelip iade yapmak zorunda kaldı

Hesap alım satımı legal değil ne aldı arkadaşın
roblox da hesap almıştı

Gamesatista bende 15000 TL dolandırıldım gel görki elim bomboş geri alamadım haklı olmama rağmen hesap çalıntı çıktı o yetmedi hesapta çalıntı Kartla ters işlem yapılmış ne satıcı ne site yardımcı gram olmadı

Gamesatista bende 15000 TL dolandırıldım gel görki elim bomboş geri alamadım haklı olmama rağmen hesap çalıntı çıktı o yetmedi hesapta çalıntı Kartla ters işlem yapılmış ne satıcı ne site yardımcı gram olmadı
yani orayı bilemem benim oradan hiçbir işlemim olmadı o yüzden yorum yapmam doğru olmaz ben kendi bildiğim yerle ilgili yorumumu yaptım.

site niye yasalardan kaçsın ki yani dolandırılanlar oluyor bende zamanında 1000 tl dolandırıldım 1.5 yıl falan önceydi ama paramı rahatça geri aldım yaz başında da yüklü bir dolandırılma mevzusunda kurban oldum site yöneticileri kendileri dolandıran mağazayı savcılığa verip çocuktan bütün iadeleri almıştı. Yaklaşık ben 2.000-3.000 TL civarında iade aldım bi arkadaşım da 6.000 TL ye yakın bir iade aldı he hemen mi aldınız dersen Tabi ki hayır 1-2 ay bekledik sonra zaten dolandıran çocuk kendisi gelip iade yapmak zorunda kaldı

roblox da hesap almıştı
Bende CS2 de hesap aldım premium gel görki satan arkadaş çakal herkesi öyle kekliyor bot hesaptan hediye atıyor sonra çekiyor premium'u 2 saat oynatmadan yakaladım SS vesaire kayıt altına aldım her şeyi kişi yasaklandı siteden para çekimlerine kısıtlama geldi seve seve bir kaç ay sonra param geri yattı hesabıma

yani orayı bilemem benim oradan hiçbir işlemim olmadı o yüzden yorum yapmam doğru olmaz ben kendi bildiğim yerle ilgili yorumumu yaptım.
Gamesatistan CS2 vb hesaplar almayın random key random hesap tarzı şeyler varsa alabilirsiniz ondan zaten beklentiniz olmaz 20 30 40 50 TL ye satılan hesaplardan ama valo lol CS2 hesabı kesinlikle almayın 2.el hiçbir yerden çünkü hesapta hile vesaire kullanildiysa sizlere yazık olur ban yersiniz.

Bende CS2 de hesap aldım premium gel görki satan arkadaş çakal herkesi öyle kekliyor bot hesaptan hediye atıyor sonra çekiyor premium'u 2 saat oynatmadan yakaladım SS vesaire kayıt altına aldım her şeyi kişi yasaklandı siteden para çekimlerine kısıtlama geldi seve seve bir kaç ay sonra param geri yattı hesabıma

Gamesatistan CS2 vb hesaplar almayın random key random hesap tarzı şeyler varsa alabilirsiniz ondan zaten beklentiniz olmaz 20 30 40 50 TL ye satılan hesaplardan ama valo lol CS2 hesabı kesinlikle almayın 2.el hiçbir yerden çünkü hesapta hile vesaire kullanildiysa sizlere yazık olur ban yersiniz.
Evet böyle dolandırmaya çalışanlar oluyor bunlar çoğunlukla da yaşı küçük çocuklar oluyor en kötü ihtimalle dava açılacağına dair sms gidince çoğu korkup iade geçiyor zaten

Evet böyle dolandırmaya çalışanlar oluyor bunlar çoğunlukla da yaşı küçük çocuklar oluyor en kötü ihtimalle dava açılacağına dair sms gidince çoğu korkup iade geçiyor zaten
15000 bana o gün üzerine soğuk su içirdi ama nasıl çıldırdım dersimi aldım o zaman 15000 paraydı yani o gün bu gündür hesap almıyorum CS2 hesap nadiren alırım onada kendi şahsıma ait boşta duran 0 hatlarımdan bir numara tanimlarim asla birden fazla hesaba aynı numara mail tanimlamiyorum steamdan ban yersen zincirleme etki olabiliyor çoğu zaman hepsi aynı anda yiyebiliyor geçmişte deneyimledim

İtemsatışa komisyonuna bakıyor kimse 50 TL lik hesap için dava açmıyor.
5000 lik hesap alıp dolandırıldığında itemsatışa da paranı vermiyor, komisyonuna bakıyor ya hani.

Sahibinden de dolandırılanlar ya ibana atmıştır parayı ya da bozuk ürün gönderilmiştir. Bunun gibi 2 3 tıklama ile dolandırma olmadı.

Zaten bu kadar az mesaj ile reklam yaptığınız anlaşılıyor.
Hocam herhangi bir reklam amacım yok. İtemsatışta babamın sitesi değil hesapcomtrde. Forumda yeniyim o yüzden mesaj sayım az. Reklam amacım olsa hesapcomtr diye sitenin ucuz olduğunu burada söylemem heralde. Fakat yine de yanıtların için teşekkürler. Sanırım itemsatışta kalmak en doğrusu olacak.

İtemsatıştan çok fazla oyun hesabı aldım hatta disney plus netflix ortak hesaplarıda aldım şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım diğer siteyi bilmiyorum

İtemsatıştan çok fazla oyun hesabı aldım hatta disney plus netflix ortak hesaplarıda aldım şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım diğer siteyi bilmiyorum
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim hocam, aynı şekilde bende itemsatış kullanıyorum aktif olarak hatta daha yeni FC 26 aldım fakat bu diğer sitenin fiyatları uygun. Fakat genel forumlara baktığımda da pek site çok iç açıcı gelmedi. Sanırım düzeni bozmamak gerekiyor. Mühendis mantığı bir şey çalışıyorsa dokunma. Satıcı önerisi isteyebilirim sadece.

Geri