TalhaBozkurt1907
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok sağ olun hocam, tam tarih olarak bu ayın 25'inde alıcam o zaman ki stok ve ya fiyat değişimi olmaz ise bu şekilde devam ederim eğer olur ise başka bi forum da görüşmek üzereİkiside götürür ama amd yede bir şans vermeyi dene 7000 serisi ile birlikte sorunlar düzeldi ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım daha oyunsa eğer sadece optimizasyon özürlüsü oyunlar dışında sorun yaşamazsın 2 sistemde güzel ikisi arasında kaldıysan bir konu açıp sorabilirsin arkadaşlar yardımcı olurlar iki sistemde üzmez

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkiside götürür ama amd yede bir şans vermeyi dene 7000 serisi ile birlikte sorunlar düzeldi ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım daha oyunsa eğer sadece optimizasyon özürlüsü oyunlar dışında sorun yaşamazsın 2 sistemde güzel ikisi arasında kaldıysan bir konu açıp sorabilirsin arkadaşlar yardımcı olurlar iki sistemde üzmez

ASUS 23.8" TUF Gaming VG249QM5A 240Hz 0.3ms FreeSync Premium G-Sync 1080p HDR IPS LED Gaming Monitör - ASUS
VG249QM5A - 6.598 TL 'den başlayan fiyatları, hızlı teslimat ile güvenli alışveriş Vizyon Bilgisayar'da!

Hocam bunu eklemeyi unutmuşum şöyle bir monitör almayı planlıyorum da sizce okey midir yoksa yeni forum açıp mı sorayım?
Son düzenleme: