Şu pc donanımlarından altın çıkarma mevzusu hakkında bilgi edinmek istiyorum.

Hocam 2 aylık bir süreç planladık. Kısa sürede bir şeyler çıkmasını beklemeyin. Gelişme oldukça konuyu güncellerim.
tabii ki canım kim ne bekleyebilir kısa bi süreçte, senden isteğim atarken bi taglersen sevinirim, e malum unuturum çünkü.

Arkadaşım bana pc'den altın çıkaracak vohooo diye hayallerle geldi. Biliyorum ki o kadar kolay olmuyor. Örneğin X işlemcisinden Y kadar altın çıkıyor tarzı. Arkadaşım kimyasallarla bayağı ilgili o konuda fikrim yok. Sadece 2007'den sonra üretilen parçalarda kullanılan altın miktarı veya altın kullanılan parçaların listesini çıkarmam lazım. Bence bu iş yaş ama bu konuda bilgili olanlar lütfen ulaşsın. Arkadaşımın bu hevesini kırmak istemiyorum ama 2 tane ergen en fazla ne yapabilir onu da görmek istiyorum. Konu bir tık gülünç farkındayım. 2 hayalperest olarak sermayemizde var. Fikirleri & bilgileri bekliyorum.
Bu altın mevzusu sadece çok eski işlemcilerde falan oluyor. 1990 lı yıllarda çok yüksek fiyatlara satılan üst düzey denen Pentium Pro serilerinin pimleri altın kaplama mesela.

Bazı başka bileşenlerde de bir miktar olabiliyor. Ama bu olay her işlemcide her bileşende olan bir şey değil üstte de belirttiğim gibi.

Hocam 2 aylık bir süreç planladık. Kısa sürede bir şeyler çıkmasını beklemeyin. Gelişme oldukça konuyu güncellerim.
başkan bizde arkadaşla bi sermaye yapıp bu işe girmek istiyoruz sizin süreç ne oldu kaç adet ne topladınız kaç gram altın elde ettiniz ?

Geri