raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 319
Takarken peki rahat mı oturdu senceŞuan termal macun bekliyorum çalıştırmak için eğer bir sorun varsa nasıl anlarım çalışırken
Takarken peki rahat mı oturdu senceŞuan termal macun bekliyorum çalıştırmak için eğer bir sorun varsa nasıl anlarım çalışırken
Ayn öyle ama şöyle bir şey var 2 pin birbirine temas ediyorsa çalıştırırsan anakart gg oluyor diye biliyorumKesin olarak en ufak sorunda çalışmıyor demi
Attığın fotolardan belli olmuyor maalesef daha yüksek çözünürlükle veya daha net bir fotoğraf varsa yorum yapabilirimFotoğrafa bakar mısınız acaba yamukluk varmı yapay zeka yok dedi
Hocam buyrunAyn öyle ama şöyle bir şey var 2 pin birbirine temas ediyorsa çalıştırırsan anakart gg oluyor diye biliyorum
Daha net fotolarAlt kısmın üstünde bir pin oynamış gibi işlemciyi sakın takma ysmukluk varsa daha beter olur
Şuan servise bıraktım ilimdeki olmazsa İstanbul'a gönderecegimBiraz geç dönüyorum kusura bakmayın attığınız fotolarda uzaktan çektiklerinde çok bir sorun gözükmüyor fakat yakın çekimlerinde bir anormallik fark ettim boş daire içine aldığım 2 pin in fark ettiysen olmaması şekilde duruyor. Diğer pinlere temas edip etmediğini tam olarak anlamadım. Ama bana temas ediyor gibime geldi boş dairelerden sol taraftaki hemen bir sağ altındaki pine temas ediyor gibi gördüm bence düzeltilebilecek durumda ama çok hassas olunması gerekiyor.