10-15 arası max alınabilecek en iyi gaming hikayeli oyunlar için kasa arıyorum

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
10-15 bin arasına hikayeli oyun oynamak için masaüstü bilgisayar arıyorum önerilerinize açığım

ikinci el düşünürsen bir kasa var hocam rtx 2060 48gb ram ryzen 5 3600 işlemcili

o bütçeye biraz zor bence dostum, senden ricam bence o bütçeyle altın al ve biraz dişini sık bi süre sonra daha güzel bir bilgisayar alabilecek bütçen olur diye düşünüyorum

Son düzenleme:
o bütçeye biraz zor bence dostum, senden ricam bence o bütçeyle altın al ve biraz dişini sık bikaç ay sonra daha güzel bir bilgisayar alabilecek bütçen olur diye düşünüyorum
Hocam belirttiği bütçeye 2,5 g altın alınıyor. diyelim ki 3 ay içeriisnde altın 1k arttı. 15k'sı 17k oluyor. Çok büyük bir artış değil. Bütçesini arttırması gerekiyor.

Hocam belirttiği bütçeye 2,5 g altın alınıyor. diyelim ki 3 ay içeriisnde altın 1k arttı. 15k'sı 17k oluyor. Çok büyük bir artış değil. Bütçesini arttırması gerekiyor.
adam arttıramıyorsa ki bende 3 ay beklesin demedim bir süre beklesin dedim, gün doğmadan neler doğar ben pc aldım diğer günü keşke almasaydım dedim üni yüzünden açamıyorumda boş boş duruyo kenarda, belki başka bişeye heves eder onu alır yani demek istedim

adam arttıramıyorsa ki bende 3 ay beklesin demedim bir süre beklesin dedim, gün doğmadan neler doğar ben pc aldım diğer günü keşke almasaydım dedim üni yüzünden açamıyorumda boş boş duruyo kenarda, belki başka bişeye heves eder onu alır yani demek istedim
hocama katılıyorum valla bir zevkle alıyorsun çok para verince koyuyor adama eski bilgsayarların tadını alamıyorsan birde işten gelmişsin ve e... ağlamışsa geçmiş olsun gram zevk vermez .

ikinci el düşünürsen bir kasa var hocam rtx 2060 48gb ram ryzen 5 3600 işlemcili
2.el düşünürüm hocam hikayeli oyunlar oynucam zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o bütçeye biraz zor bence dostum, senden ricam bence o bütçeyle altın al ve biraz dişini sık bi süre sonra daha güzel bir bilgisayar alabilecek bütçen olur diye düşünüyorum
15 k ile altın alınmaz hocam anca alıcaksın o altını unutucaksın ki para yapsın

2.el düşünürüm hocam hikayeli oyunlar oynucam zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 k ile altın alınmaz hocam anca alıcaksın o altını unutucaksın ki para yapsın
alsın unutsun ne gibi bi kaybı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,345
Üyeler
183,414