Yazlık için PC ekipmanlar dahil , 10-20 bin arası bütçe ama oyunları rahatlıkla kaldırsın

tamam öyleyse hazır sistemde bakarım ekipman önerileriniz neler
Mouse için 1000 lira civarına buraya bi mouse atıp duruyorlar onu alır geçersiniz klavyenin çokta bi önemi yok ben a101 klavyesi kullanıyorum şuan mekanikte kullandım zamanında, eğer bütçe bu kadarsa çok zorlamaya gerek ofis klavyesiyle kullanın geçin

Mouse için 1000 lira civarına buraya bi mouse atıp duruyorlar onu alır geçersiniz klavyenin çokta bi önemi yok ben a101 klavyesi kullanıyorum şuan mekanikte kullandım zamanında, eğer bütçe bu kadarsa çok zorlamaya gerek ofis klavyesiyle kullanın geçin
o mousenin linkini atabilir misiniz bide ben hazır sistemde bulamadım uygun fiyatlı link atabilir misiniz

Bu fiyatlara çıkarmıyorsanız bu devirde sıfır sistem almayın hocam gerçekten 1 ay geç olsun ama yine bu bütçelere çıkın
hocam yazlıkta olduğumuz için bütçeyi çok yukarı çıkarmak istemiyorum sonuçta her tatilde belki geliriz buraya

10k bütçe ile rahat oyun kaldırabilecek bir sistem yok

10k ile 20k arası dedim zaten
bulundugun yerde 13-14 k ya rahat Rx6600 sistem toplarsın 2.elde ekipmanları monitör sıfır al 4 k ya kalan 2 k mouse kulaklık klavye mouse pad alırsın kolay bi şekilde 20 k ya rx6600 sistem günümüz oyunları hepsini oynatır.

bulundugun yerde 13-14 k ya rahat Rx6600 sistem toplarsın 2.elde ekipmanları monitör sıfır al 4 k ya kalan 2 k mouse kulaklık klavye mouse pad alırsın kolay bi şekilde 20 k ya rx6600 sistem günümüz oyunları hepsini oynatır.
kardeşim ekipmanlarda marka model tavsiyen var mı

2.el almayacaksaniz ekipmanlar dahil 20k da sistem toplamanız imkansiz.
Kasayı 2.el ekipmanları 0 alırsanız butceniz anca yetebilir

kardeşim ekipmanlarda marka model tavsiyen var mı
https://www.hepsiburada.com/sge-tek...irmaz-taban-oyuncu-mouse-pad-pm-HBC00000M1XHI 2.el ekipman almazsınız diye düşünüp fiyat performans öneriler yaptım bu ekipmanları alabilirsiniz işinizi görürler özellikle kulaklığı kaçırmayın 4 k ya rahat monitör bulunur 2.el güzel bi pc toplarsınız.

Geri